slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Parklaan 42.jpg Woonkamer 1.jpg Woonkamer 2.jpg Woonkamer 3.jpg Woonkamer 4.jpg Keuken 1.jpg Keuken 2.jpg Bijkeuken.jpg Toilet.jpg Slaapkamer 1.jpg Slaapkamer 2.jpg Slaapkamer 3.jpg Slaapkamer 4.jpg Badkamer.jpg Slaapkamer 5.jpg Slaapkamer 6.jpg Zolder 1.jpg Zolder 2.jpg Tuin 1.jpg Berging 1.jpg Berging 2.jpg Tuin 2.jpg
Verkocht

Verkocht: Starters opgelet!

€ 190.000,- k.k.
Adres: Parklaan 42, 1777 BB Hippolytushoef
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 195 m²
Woonoppervlakte 73 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Welkom bij deze unieke woonkans aan de Parklaan 42 in Hippolytushoef! Dit gezellige tussenwoonhuis is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit huis alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1956, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling g... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1956
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00437
Vraagprijs € 190.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 2 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1956
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 195 m²
Woonoppervlakte 73 m²
Inhoud 270 m³
Oppervlakte externe bergruimte 9 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school, Nabij snelweg
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering Zuiden
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering Noorden
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
CV ketel Vaillant Solide VHR 18-22
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2007
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Wieringen C 7026
Perceeloppervlakte 195 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Welkom bij deze unieke woonkans aan de Parklaan 42 in Hippolytushoef! Dit gezellige tussenwoonhuis is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit huis alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1956, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling geeft. Met een perceeloppervlakte van ca. 195m2 heb je voldoende ruimte om van te genieten, zowel binnen als buiten.

De ligging van dit huis is ook erg gunstig. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Als je op zoek bent naar je eerste eigen woning of een plek voor het hele gezin, dan is dit huis zeker een bezichtiging waard. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en neem contact met ons op voor een afspraak!

Indeling

Via de entree met meterkast en trapopgang kom je in de straatgerichte woonkamer met karakteristieke schouw en komt je vanzelf in de tuingerichte eetkeuken met kelderkast, de bijkeuken met achter entree en het toilet maken het rondje af.

Eerste verdieping

De overloop verbindt de 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde en twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping

De ruime zolder is bereikbaar middels een vlizo trap. Door het plaatsen van een vaste trap is er op deze verdieping ook de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren.

Tuin

De voortuin en achtertuin van dit huis zijn beide heerlijke plekken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een totale tuinoppervlakte van 147m2 heb je genoeg ruimte om te tuinieren, een barbecuefeest te organiseren of gewoon lekker te zonnen op een zonnige dag.

Bijzonderheden

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken