Omschrijving

Royale, lichte uitgebouwde en zeer goed onderhouden half vrijstaande woning met garage, 4 slaapkamers, 5e slaapkamer is mogelijk op de zolder, 14 zonnepanelen (eigendom), grotendeels kunststof kozijnen, uitgebouwde woonkeuken, opbouw op de garage enz. De fraai aangelegde diepe tuin biedt veel privacy, heeft een buitenberging en is bereikbaar via een achterom. De woning is gelegen aan een rustige weg met veel groen in de directe omgeving, zoals het “Steenberger Park”. Scholen, sporthal “Trasselt” en gezondheid- en winkelcentrum “De Weide” zijn op loopafstand van de woning aanwezig.

Indeling

Entree met toilet, woonkamer, uitgebouwde woonkeuken (2017) met dubbele tuindeuren, provisiekast, alle wenselijke inbouwapparatuur en een doorgang naar de geïsoleerde bijkeuken met witgoedaansluitingen en een doorgang naar de verbrede garage met dubbele deuren en een loopdeur, tevens is er een loopdeur naar de tuin. De begane grond is grotendeels voorzien van een massief houtenvloer en de wanden van spachtelputz.

Eerste verdieping

Overloop, 4 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met een kastenwand en een actuele badkamer met T-opstelling met inloopdouche, toilet, badkamermeubel en een ligbad. Tevens is de badkamer voorzien van een fm-radio (CAI-aansluiting) met 2 geluidsboxen. Boven de slaapkamer op de garage is nog een bergzolder die bereikbaar is met een vlizotrap.

Tweede verdieping

Vrij in te delen zolder met knieschotten en de mogelijkheid tot het maken van een 5e slaapkamer.

Bijzonderheden

De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, onderhoudsvriendelijk en wordt verwarmd door een HR-combiketel.

Kenmerken