Omschrijving

Unieke lichte, geschakelde en gelijkvloerse bungalow in een rustige en groenrijke woonomgeving met alle wenselijke voorzieningen op korte afstand!
Deze geschakelde bungalow met royale aangepaste badkamer, 2 slaapkamers en een geïsoleerde garage is zeer goed onderhouden en biedt u al het gemak en comfort van een appartement terwijl u toch ook nog kunt genieten van uw eigen fraai aangelegde patiotuin. Naast het feit dat de woning gelegen is in een rustige en groene woonomgeving zijn alle wenselijke voorzieningen in de nabije omgeving.

Indeling

Entree met toilet, woonkamer met verhoogd plafond (ca. 325 cm), woonkeuken met alle wenselijk inbouwapparatuur  van Siemens, centrale hal naar 2 slaapkamers, aangepaste badkamer met toilet, douche, badkamermeubel en deels vloerverwarming, bijkeuken/berging met zonneboiler, CV-ketel en witgoedaansluitingen en een doorgang naar de garage. Onder de plavuizenvloer ligt grotendeels vloerverwarming en de wanden zijn grotendeels voorzien van vliesbehang.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van draai-kiep ramen, de zuid- en westgevel zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen en de het terras van een uitvalscherm. Daarnaast beschikt de woning over een zonneboiler en is het buitenschilderwerk in 2017 gedaan.

Kenmerken