Omschrijving

Volledig instapklare en volledig geïsoleerde twee-onder-een-kapwoning uit 2008 met onder andere kunststof kozijnen met draai- kiepsysteem, een dubbele carport, tuinschuur en een tuin op het westen. De ligging is zeer gunstig, wensbare voorzieningen zoals een winkelcentrum en basisscholen zijn op loopafstand gelegen.

Indeling

Lichte entree met toilet, woonkamer met vrij uitzicht en een moderne open keuken voorzien van kookeiland en inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en oven.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers (waarvan één met knieschotberging) en horren, en een luxe badkamer voorzien van radiator, ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping

Vaste trap naar de tweede verdieping met mogelijkheid tot het creëren van een 4e en 5e slaapkamer. Op de 2e verdieping zitten aan beide kanten knieschotten, wat voor veel bergruimte zorgt.

Bijzonderheden

Beheersvereniging ‘De Hofstede’ is door gezamenlijk eigenaren van nieuwbouwplan ‘De Terphoogte’ opgericht, waar de straat de Wega ook deel van uitmaakt. Deze vereniging zet zich in voor het onderhoud van het binnenterrein, de parkeerplaatsen en het groen. De bijdrage voor de onkosten van de beheersvereniging van een ieder die hier woont is €16,- per maand.

Kenmerken