slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
1.png 01-a.jpg 2.png 40.jpg 45.jpg 03.jpg 02.jpg 04.jpg 05.jpg 08.jpg 11.jpg 09.jpg 10.jpg 33.jpg 15.jpg 3.png 13.jpg 17.jpg 18.jpg 22.jpg 4.png 19.jpg 20.jpg 32.jpg 35.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 38.jpg 43.jpg
Verkocht

Verkocht: Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een ruim 3-kamer appartement met 2 balkons en een mooi vrij uitzicht aan de noordwest-zijde!

€ 475.000,- k.k.
Adres: Glasblazerstraat 11, 4143 LC Leerdam
Type object Appartement, portiekflat
Woonoppervlakte 112 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een ruim 3-kamer appartement met 2 balkons en een mooi vrij uitzicht aan de noordwest-zijde!

Gelegen op de eerste verdieping van één van de “Millennium Torens” in Leerdam. Het betreft een appartement in een kleinschalig appartementencomplex uit 2003, dat voorzien is van een zeer ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

H... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwperiode 2003
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06751
Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 31 oktober 2023
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2003
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen HR-glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 112 m²
Woonkameroppervlakte 50 m²
Keukenoppervlakte 6 m²
Inhoud 351 m³
Oppervlakte externe bergruimte 9 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 26 m²
Balkonoppervlakte 26 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel A+
CV ketel
CV ketel Nefit
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2018
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Dubbele wastafel, Ligbad, Toilet
Heeft een balkon Ja
Heeft een lift Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Leerdam B 10955
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een ruim 3-kamer appartement met 2 balkons en een mooi vrij uitzicht aan de noordwest-zijde!

Gelegen op de eerste verdieping van één van de “Millennium Torens” in Leerdam. Het betreft een appartement in een kleinschalig appartementencomplex uit 2003, dat voorzien is van een zeer ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

Het complex zelf beschikt over een lift en op kelderniveau is een berging aanwezig. Vanaf het parkeerdek aan de noordzijde is het appartement ook met rolstoel en voor minder valide mensen goed toegankelijk. Voor het complex zijn parkeerhavens beschikbaar.

Het appartement kijkt aan de rechterzijde op het Schapendijkje en het groen en ligt op korte afstand van het centrum van Leerdam met al haar voorzieningen.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Indeling

Op de begane grond bevinden zich de brievenbussen en op kelderniveau ligt de eigen berging (9m2). Deze is ook van buitenaf bereikbaar.
De eerste verdieping is vanaf de begane grond bereikbaar via de lift of trap.

De entree van het appartement biedt toegang tot alle vertrekken, te weten de garderobe, de meterkast, de wasruimte, de badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer en de keuken. Op de vloer ligt vloerbedekking, met uitzondering van de keuken, toilet en badkamer: deze ruimtes zijn voorzien van zeil en tegels.

De woonkamer is licht en ruim dankzij grote raampartijen.
Aan de voorzijde is over de gehele breedte een raampartij met schuifpui, die toegang biedt tot het balkon, waar je heerlijk overdekt kunt vertoeven. Het ligt op het zuidwesten; je geniet dus het grootste gedeelte van de dag van de zon!

De open keuken is uitgevoerd met een kunststof werkblad en uitgerust met een spoelbak met mengkraan, vaatwasser, koelkast, combi magnetron, gaskookplaat en afzuigkap.
Aan de raamzijde voor de keuken is meer dan voldoende ruimte voor een eethoek

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is 10m2 groot. Slaapkamer 2 is 15m2 groot en heeft direct toegang tot de badkamer. Hij is ook voorzien van een schuifdeur die toegang geeft tot het balkon.

Vanuit beide kamers en het balkon is er zicht op het Schapendijkje, het water en het groen. Het balkon ligt op het noordoosten.

Het toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De ruimte is geheel betegeld en wordt op mechanische wijze geventileerd.

Naast het toilet vind je nog een ruimte met de wasmachine aansluiting en een spoelbak met koud water.

De badkamer (11m2) is uitgerust met een tweede toilet, 2 wastafels met mengkranen en spiegel, een ruime inloopdouche en een radiator. Ventilatie gebeurt op mechanische en natuurlijke wijze.
De badkamer is bereikbaar zowel vanuit de 2e slaapkamer als de gang.

Overige verdiepingen

Op de begane grond bevinden zich de brievenbussen en op kelderniveau ligt de eigen berging (9m2). Deze is ook van buitenaf bereikbaar.

Balkon

Aansluitend aan de woonkamer is een ruim overdekt balkon en bij de slaapkamer aan de achterzijde is een 2e balkon te vinden.

Bijzonderheden

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken