slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Vogelvlucht_LR.jpg 086_2160.jpeg 090_2160.jpeg Cam2_LR.jpg Cam 4_LR.jpg
Onder optie

Onder optie: 22 kavels op ’t Nieuwe Eiland - twee-onder-een-kapwoningen

€ 225.000,- v.o.n.
Adres: Spiegellaan Bouwnummer 19, 4142sp Leerdam
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 485 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie

Notitie

Algemeen

Altijd al uw eigen woning willen bouwen met en naast een bekende? Dan is dit uw kans! Deze zelfbouwkavel in de nieuwbouwwijk Broekgraaf is bestemd voor het bouwen van twee-onder-één-kap woning. Schrijf samen met een bekende in op deze 2 kavels! Dit ruime perceel bestemd voor een twee-onder-een-kap woning is heerlijk gelegen aan het water en op de hoek van de straat. Door de ligging van het perc... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Onder optie
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06793
Vraagprijs € 225.000,- v.o.n.
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 11 september 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 485 m²

Beschrijving

Altijd al uw eigen woning willen bouwen met en naast een bekende? Dan is dit uw kans! Deze zelfbouwkavel in de nieuwbouwwijk Broekgraaf is bestemd voor het bouwen van twee-onder-één-kap woning. Schrijf samen met een bekende in op deze 2 kavels! Dit ruime perceel bestemd voor een twee-onder-een-kap woning is heerlijk gelegen aan het water en op de hoek van de straat. Door de ligging van het perceel ervaart u hier een heerlijke rust en ruimte en kunt u uw droom waar maken.

Let op: u dient zich in te schrijven met een gegadigde voor de andere twee-onder-één-kap woning (kavel 2). Anders kan uw inschrijving niet in behandeling genomen worden. Bel of mail ons indien u het kavelpaspoort en extra informatie wilt ontvangen.

Thuiskomen in Broekgraaf
Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Broekgraaf. De weerspiegeling van je woondroom.

Broekgraaf is een ruime, kinderrijke, bloeiende, duurzame wijk. Direct gelegen aan de natuur van het Groene Hart ten westen van Leerdam, biedt het de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken, plezier te maken én er uw eigen droomhuis te bouwen. Met slechts enkele spelregels kunt u realiseren wat u wilt. Benieuwd naar deze spelregels vraag de kavelpaspoorten bij ons op en begin alvast te fantaseren over uw woondroom.
Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet!

Zaterdag 1 april 2023 start de verkoop. Vanaf dat moment kunt u inschrijven op een kavel. De deadline voor het inschrijven is 11 april om 16:00. Uw inschrijfformulier kan ingediend worden bij 1 van de makelaars. Woensdag 12 april vindt de loting plaats door Notarispraktijk Wolthuis.

Beleving
De vrije kavels bieden de mogelijkheid om een eigen droomhuis te bouwen. Er zal een divers beeld ontstaan van verschillende architectuurstijlen, vormen en kleuren. Echter wordt de kwaliteit nadrukkelijk bewaakt en wordt er aangemoedigd om houvast te nemen aan de beoogde beeldkwaliteit voor dit gebied. Er zullen kavelpaspoorten worden verstrekt waarin de mogelijkheden en restricties worden benoemd.

Dit ruime perceel voor een twee-onder-een-kap woning is heerlijk gelegen aan het water en op de hoek van de straat. Rondom de woning is er de ruimte voor de tuinaanleg. Door de plek waar het perceel gelegen is, is er een vrije uitkijk aan de zijkant van de woning.
Sluiten

Recent bekeken