slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Maarlaan4Meedhuizen-23.JPG Maarlaan4Meedhuizen-01.JPG Maarlaan4Meedhuizen-03.JPG Maarlaan4Meedhuizen-24.JPG Maarlaan4Meedhuizen-07.JPG Maarlaan4Meedhuizen-06.JPG Maarlaan4Meedhuizen-08.JPG Detail01.jpg Detail02.jpg Maarlaan4Meedhuizen-11.JPG Maarlaan4Meedhuizen-12.JPG Maarlaan4Meedhuizen-13.JPG Maarlaan4Meedhuizen-14.JPG Maarlaan4Meedhuizen-15.JPG Maarlaan4Meedhuizen-16.JPG Maarlaan4Meedhuizen-17.JPG Maarlaan4Meedhuizen-18.JPG Maarlaan4Meedhuizen-19.JPG 329276_2D_BEGANE_GROND_Maarlaan_4_Meedhuizen.jpg 329276_3D_BEGANE_GROND_Maarlaan_4_Meedhuizen.png Maarlaan4Meedhuizen-20.JPG 329276_2D_EERSTE_VERDIEPING_Maarlaan_4_Meedhuizen.jpg 329276_3D_EERSTE_VERDIEPING_Maarlaan_4_Meedhuizen.png Maarlaan4Meedhuizen-22.JPG Maarlaan4Meedhuizen-02.JPG Maarlaan4Meedhuizen-21.JPG
Verkocht

Verkocht: Maarlaan 4, 9937 TH Meedhuizen

€ 175.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 619 m²
Woonoppervlakte 73,8 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Wonen bij het water in het pittoreske Meedhuizen!

Vrijstaande woning met grote schuurruimte, gelegen aan het afwateringskanaal van Duurswold aan de Maarlaan 4 te 9937 TH Meedhuizen.

Op een mooi gelegen locatie aan de rand van de tot gemeente Delfzijl behorende dorp Meedhuizen staat deze vrijstaande woning met potentie!

De woning biedt vele mogelijkheden voor het herinrichten van de b... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
    Bouwperiode 1918
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00333
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 15 oktober 2022
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Senioren
Bouwperiode 1918
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 619 m²
Woonoppervlakte 73,8 m²
Inhoud 686 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 105 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Tuin rondom
Energieverbruik
Energielabel G
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Gaskachels
Badkamervoorzieningen Douche, Wastafel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Delfzijl N 1067
Perceeloppervlakte 619 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Erfpacht zonder opstalvergoeding

Beschrijving

Wonen bij het water in het pittoreske Meedhuizen!

Vrijstaande woning met grote schuurruimte, gelegen aan het afwateringskanaal van Duurswold aan de Maarlaan 4 te 9937 TH Meedhuizen.

Op een mooi gelegen locatie aan de rand van de tot gemeente Delfzijl behorende dorp Meedhuizen staat deze vrijstaande woning met potentie!

De woning biedt vele mogelijkheden voor het herinrichten van de begane grond en het inrichten van een 1e verdieping. Het is een rustig gelegen locatie met een prachtig uitzicht op het afwateringskanaal. Aan het kanaal, recht tegenover de woning zou u heerlijk kunnen vissen of met een bootje het water op kunnen gaan. De woning is goed bereikbaar daar het gelegen is vlakbij de uitvalswegen naar Appingedam/Delfzijl en Scheemda/Winschoten.

Het woonhuis betreedt u vanaf de zij-entree. U komt in een T-vormige hal/gang met aan de linkerzijde de deur naar de woonkamer met keuken. De woonkamer wordt op dit moment warm gestookt d.m.v. een gaskachel. De keuken is voor zien van keukenlok met los gasfornuis en koelkast en een inbouwkast.

In de hal vindt u het toilet en de badkamer met douche en wastafel, maar ook een lange gang met daaraan aan de linkerzijde een kast met wasmachine aansluiting en de deur naar de schuur. Aan de rechterzijde is zijn 4 slaapkamers.

De bovenverdieping is op dit moment doormiddel van een schilders trap te betreden vanuit de garage en wordt als opslagruimte gebruikt. Hier zouden nog slaapkamers gemaakt kunnen worden met vaste trap naar verdieping.

De tuin rondom is ruim en biedt ook veel mogelijkheden tot het maken van een droomtuin.

Er is een bouwkundig rapport en een versterkingsrapport aanwezig, welke bij de makelaar op te vragen zijn. De woning is voorzien van overwegend enkel glas.

Kortom: een woning met vele gebruiksmogelijkheden! Kom langs en ontdek dat dit een prachtige plek is en een woning met potentie!

In het centrum van Meedhuizen vindt u onder andere een supermarkt, kapper, kaaswinkel, koffiebar en een prachtige kerk uit 1237, welke ligt op het hoogste deel, de hoogte. Daarnaast is er ook een actief verenigingsleven, zoals de voetbalvereniging en een sportschietbaan, maar uniek is toch zeker wel de Dorpsherberg Lanting waar het gehele dorp naar toe gaat om elkaar te ontmoeten aan de gezellige bar of tijdens een van de vele evenementen.

Het dorp is altijd druk bezig met vernieuwingen en verbeteringen, zo is er een project in Meedhuizen waar 3 onderwerpen met de inwoners en Dorpsbelangen worden opgepakt, genaamd “Meedhuizen: Verkeer en meer…”. Met dit project richten zij zich onder andere op het verkeersplan om het dorp verkeersveiliger te maken, wordt er groot onderhoud aan onder andere de riolering en de openbare verlichting, groen en wegen gepleegd en is er een woonvisie vastgelegd.

Extra informatie:
• Mogelijkheid tot herindeling van de woning aan de binnenzijde.
• Grotendeels voorzien van enkel glas.
• Slaapkamers op de begane grond.
• Mogelijkheid tot het maken van een verdieping met slaapruimtes.
• Parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Aan de rand van het dorp met uitzicht op het vis-/vaar-/zwemwater Afwateringskanaal van Duurswold.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken