Omschrijving

In het mooie appartementencomplex aan het verlengde van de Breeweg, dat is gebouwd als seniorencomplex, bieden wij u dit ruime appartement aan. Dit appartement is gelegen op de 2e etage van het complex. Het appartement heeft een heerlijk privébalkon op het westen.

Door de verrassende indeling heeft en geeft dit appartement een plezierige beleving. Met een grote woonkamer, een ruime keuken/eetkamer, 2 slaapkamers, een dienstruimte/berging, badkamer met douchecabine, wandcloset en wastafel en ook nog eens een separaat toilet, is dit appartement van alle gemakken voorzien. 

Indeling: 

Begane grond: 
Gemeenschappelijke entree met beltableau en intercom aan de buitenzijde, lift en trap naar de verdiepingen en doorloop naar de gemeenschappelijke binnentuin.

Verdieping:
U komt binnen in de ruime entreehal met direct links de doorgang naar de eetkamer en de keuken die in open verbinding met de woonkamer staat. Rechtdoor komt u in een ruime centrale hal van het appartement. Vanuit deze centrale ruimte heeft u toegang tot alle andere ruimtes, te weten de woonkamer, beide slaapkamers, de badkamer, berging en het toilet. 
De keuken is voorzien van boven en onderkastjes en diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser oven/magnetron en een gaskookplaat. Via de keuken loopt u zo de ruime woonkamer van 29 m2 in. Aan de woonkamer grenst de grote slaapkamer 14 m2. Vanuit de woonkamer kunt u naar het privébalkon met een heerlijk "groen"uitzicht.

Daarbij heeft u de beschikking over een eigen externe berging van 5 m2.

VvE lasten van € 96,70 p/mnd

Kortom een ruim, goed onderhouden appartement met een fijne indeling.

Kenmerken