slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
144303-foto-wijk 1.jpg 144303-plattegrond-wijk.jpg 144303-luchtfoto-extra-uitzoom.jpg 144303-luchtfoto-uitzoom.jpg 144303-luchtfoto-inzoom.jpg 144303-plaatje huis bouwen.png 144303-foto-wijk 4.jpg 144303-foto-wijk 2.jpg 144303-foto-wijk 3.jpg
Verkocht

Verkocht: Rustenburgertuin, 2341 AA Oegstgeest

€ 485.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 753 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Bouw je eigen woning op de laatste kavel in Buitenplaats Rijnweijde in de wijk Rijnfront in Oegstgeest!

Een riant kavel voor de bouw van een vrijstaande woning aan de Rustenburgertuin t.o. nummer 23 te Oegstgeest.
Totale oppervlakte 753 m²

Kadastrale informatie:
- Perceel Oegstgeest, sectie B, nr. 5267, groot 231 m², belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onde... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05111
Vraagprijs € 485.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 28 december 2022
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 753 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school, Nabij winkelcentrum

Beschrijving

Bouw je eigen woning op de laatste kavel in Buitenplaats Rijnweijde in de wijk Rijnfront in Oegstgeest!

Een riant kavel voor de bouw van een vrijstaande woning aan de Rustenburgertuin t.o. nummer 23 te Oegstgeest.
Totale oppervlakte 753 m²

Kadastrale informatie:
- Perceel Oegstgeest, sectie B, nr. 5267, groot 231 m², belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht
op gedeelte van perceel t.b.v. Gasunie Transport Services B.V. en een Opstalrecht Nutsvoorzieningen op gedeelte van perceel t.b.v. Liander N.V.
- Perceel Oegstgeest, sectie B, nr. 5279, groot 522 m², belast met een Opstalrecht Nutsvoorzieningen op gedeelte van perceel t.b.v. Liander N.V., Arnhem.

Aansluitingen voor nutsvoorzieningen dienen door de koper zelf te worden aangevraagd en gerealiseerd. De ligging van de (hoofd-) leidingen zijn aangegeven op de tekening van de gemeente in de brochure.

De kavel is vrij gelegen aan de Rustenburgertuin, in de nieuwbouwwijk ‘Buitenplaats Rijnweijde’ te Oegstgeest (Rijnfront).
De uitvalswegen naar de A44 naar Leiden, Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Den Haag zijn vanaf de Rustenburgertuin snel en goed bereikbaar.

Voorzieningen in de (nabije) omgeving: Winkelcentrum Oegstgeest aan de Rijn, Basisschool Het Dok, een huisartsenpraktijk en gezondheidscentrum, bushaltes, sportvoorzieningen, rijksweg A44, de Oude Rijn, het centrum van Leiden, het strand en duinen van Katwijk.

Bestemmingsplan informatie: De kavel valt onder de vigerende bestemmingsplannen “Kamphuizerpolder – Buitenlust” en “1e Partiële herziening Kamphuizerpolder – Buitenlust” van de gemeente Oegstgeest.
De kavel heeft grotendeels de bestemming “Wonen - 2”. Het bestemmingsplan geeft aan dat deze ‘gronden zijn bestemd voor wonen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van aan huis verbonden beroepen en bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals (ontsluitings-)wegen, erven, verhardingen, tuinen,
water, nutsvoorzieningen en parkeervoorzieningen’.
Een gedeelte aan de zijkant van de kavel heeft de bestemming “Agrarisch – 2” en “leiding Gas”. Verder is de bestemming “Waarde Archeologie 2” en “Waarde Archeologie 3” op de kavel van toepassing.
Bouwvoorschriften: bouwhoogte 12 m.
Voor de volledige bestemmingsplaninformatie en bouwvoorschriften verwijzen wij u naar de bijlage van de brochure en kan ook worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Oplevering In overleg

Het bieden van de vraagprijs leidt niet automatisch tot een overeenkomst. De koop komt pas tot stand indien over alle zaken relevant voor partijen een overeenkomst is bereikt.

De eventuele koper heeft een onderzoekplicht. Het is aan te raden om zelf advies in te winnen bij een deskundige.
De verstrekte informatie is bestemd om een indruk te geven van het object. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee de verkoopinformatie is opgesteld kunnen er onjuistheden in voorkomen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Onderhavige informatie moet gezien worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verkoper behoudt het recht om de methode van verkoop te wijzigen.

Voor het opvragen van de verkoopinformatie, eventuele vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met:
AAB Nederland
Tel. 0174-637637
e-mail j.vanderknaap@aabnl.nl
J.J.M. van der Knaap (Jacques) REV RT
makelaar o.g. / a.o.g.
Sluiten

Recent bekeken