slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
DeVennen203-205Vlagtwedde-EXT-04.jpg DeVennen203-205Vlagtwedde-EXT-03.jpg luchtfoto.png DeVennen203-205Vlagtwedde-EXT-02.jpg DeVennen203-205Vlagtwedde-EXT-01.jpg plattegrond.png luchtfoto 2.png
Verkocht

Verkocht: De Vennen 203-205, 9541 LK Vlagtwedde

€ 37.500,- k.k.
Type object Bouwgrond
Recreatie object
Perceeloppervlakte 710 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

DE perfecte locatie in Vlagtwedde voor uw droomvakantiehuis!

Aan de Vennen 203-205 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk om 1 tot 2 woningen te laten bouwen voor recreatief gebruik.

In het midden van het “eerste gedeelte” van het park vindt u een binnenmeer, welke een provinciaal gekeurd zwemwater en goede (karper)vismogelijkheden biedt. Heerlijk genieten op het stran... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00390
Vraagprijs € 37.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 25 februari 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 710 m²
Kadastrale gegevens
Vlagtwedde L 2134
Perceeloppervlakte 710 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

DE perfecte locatie in Vlagtwedde voor uw droomvakantiehuis!

Aan de Vennen 203-205 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk om 1 tot 2 woningen te laten bouwen voor recreatief gebruik.

In het midden van het “eerste gedeelte” van het park vindt u een binnenmeer, welke een provinciaal gekeurd zwemwater en goede (karper)vismogelijkheden biedt. Heerlijk genieten op het strand tijdens de zomerperiode behoort hier op dit park zeker tot de mogelijkheden. Hieraan is ook deze kavel gelegen.

De kavel is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan de tweede binnenmeer is deze kavel uniek zeer geliefd bij verhuur van de te plaatsen woning, indien u wenst te verhuren. Het is een prachtig park en hier is verhuren geen verplichting, dus u kunt ook voor uzelf een droomhuis bouwen om zelf heerlijk vakantie te vieren!

Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bij restaurant Roegh kunt u terecht voor een hapje en drankje en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. Op het park zijn voor de kinderen verschillende speeltuinen en er is een jeu de boules baan.

Kortom; op het park is genoeg vertier, maar zeker ook in de omgeving.

De kavel heeft een oppervlakte van 710 m2 en gas, water en elektra zijn reeds tot aan de kavel gelegd. Aan het begin van de straat is een slagboom, waardoor u veel privacy heeft, daar niet iedereen zomaar het park op kan.

U kunt uw eigen woning bouwen en de makelaar heeft een voorbeeld tekening beschikbaar van wat is toegestaan,

Vlagtwedde heeft alles wat men nodig heeft voor handen, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan; de woning(en) welke u wenst te gaan bouwen is uitsluitend te verhuren via een bedrijfsmatige exploitatie op het park of u kunt de woning behouden voor eigen gebruik (tweede woning, recreatief wonen).

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

Kenmerken kavel:
• Eigen droomhuis te bouwen
• Aan het water
• Aansluitingen tot bij de kavel(s)
• Mogelijk voor verhuur
• Mogelijk als tweede huis
Sluiten

Recent bekeken