slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
spetsebrugwegVlagtwedde-12.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-26.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-08.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-09.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-10.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-11.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-13.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-14.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-15.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-16.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-17.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-18.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-20.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-21.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-24.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-25.jpg

Te koop: Spetsebrugweg 1L2691, 9541 XV Vlagtwedde

Prijs op aanvraag
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 41.960 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

4.1 hectare grond met sport en recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer dit perceel van ruim 4 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van sport cq recreatieve doeleinden.

Het aangeboden stuk grond is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Vlagtwedde in gemeente en gebied Westerwo... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00166
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 27 maart 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 41.960 m²
Kadastrale gegevens
Westerwolde L 2691
Perceeloppervlakte 41.960 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

4.1 hectare grond met sport en recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer dit perceel van ruim 4 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van sport cq recreatieve doeleinden.

Het aangeboden stuk grond is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Vlagtwedde in gemeente en gebied Westerwolde, een zeer toeristische omgeving met o.a. de Vestingstad Bourtange en het Museum Klooster Ter Apel binnen handbereik, maar ook voor de kinderen genoeg te doen in de omgeving, zoals Dinopark Tennax in Wedde en Wonderwereld Ter Apel.

Het dorp Vlagtwedde heeft alle belangrijke faciliteiten, zoals een supermarkt en verscheidene eetgelegenheden, maar ook is het een dorp met veel saamhorigheid en evenementen. Zo is er in de zomer ieder jaar de Week Der Besten en heeft het een rijk verenigingsleven.

Parc Emslandermeer is een vakantiepark met ruim 350 recreatiewoningen en verscheidene faciliteiten, zoals een zwembad, snackbar, restaurant, fietsen- en bootverhuur, 9 holes GVB Golfbaan van GC Westerwolde.

Het Parc Emslandermeer heeft binnen de gemeente, maar daarnaast ook in de regio Westerwolde, een belangrijke functie voor zowel de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Er is een ruim pakket aan voorzieningen aanwezig, zoals horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, ruimtes voor verhuur van fietsen en kano's etc. Ook zijn er diverse recreatieve voorzieningen in de openlucht, zoals de golfbaan, tennisbanen en speelvoorzieningen. Het Ruiten Aa-kanaal is geschikt voor recreatievaart. Het binnenwater, met daaraan meerdere aanlegsteigers, is vooral geschikt voor kleinschalige water- en vaarrecreatie.

Gemeente Westerwolde heeft een apart bestemmingsplan voor Parc Emslandermeer, welke wij u uiteraard verschaffen indien u interesse heeft. In het vigerende plan is ook een deel van het gebied waar op dit moment de golfbaan van het park ligt, aangegeven als een gebied waar sportieve en recreatieve voorzieningen zijn toegestaan. Binnen het verordening gebied komen enkele sportvoorzieningen voor, die overeenkomstig de feitelijke en planologische situatie zijn opgenomen. Het gaat om het sportterrein van de v.v. Westerwolde en een tweetal golfbanen aan de noordzijde van het plangebied. Met een dergelijke dag recreatieve functie moet overeenkomstig het aanwezige gebruik rekening gehouden worden.

Eventueel is dit perceel te koop te samen met perceel L2332 van ruim 1,5 hectare.
De twee aangeboden gronden zijn gescheiden door middel van een weg, welke toegang biedt tot het vakantiepark. Ideaal voor verscheidene mogelijkheden op het gebied van recreatie, maar ook op het gebied van overige sport activiteiten.

Verzoek aan de geïnteresseerden om contact op te nemen met betreffende makelaar en niet met het park, daar het een stuk grond betreft welke niet tot het park zelf behoort.

Alle documenten kunt u downloaden via https://app.eerlijkbieden.nl/auction/63cbbe89d38c723e551e1e7c
Sluiten

Recent bekeken