slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
spetsebrugwegVlagtwedde-01.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-02.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-03.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-04.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-05.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-06.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-07.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-08.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-09.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-10.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-11.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-12.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-13.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-14.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-15.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-16.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-17.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-18.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-19.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-20.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-21.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-22.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-23.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-24.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-25.jpg spetsebrugwegVlagtwedde-26.jpg
Verkocht

Verkocht: Spetsebrugweg 1NABY, 9541 XV Vlagtwedde

Prijs op aanvraag
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 60.312 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

6 hectare grond met sport en recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer ruim 6 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van sport cq recreatieve doeleinden. De aangeboden grond is verdeeld over 3 kadastrale secties en is op dit moment ingericht als 5-holes golfbaan welke verhuurd wordt via de... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00096
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 14 juli 2021
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 60.312 m²
Kadastrale gegevens
Westerwolde L 2330
Perceeloppervlakte 35.830 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Zie akte
Westerwolde L 2273
Perceeloppervlakte 9.015 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Zie akte
Vlagtwedde L 2332
Perceeloppervlakte 15.290 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Zie akte
Vlagtwedde L 2570
Perceeloppervlakte 177 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

6 hectare grond met sport en recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer ruim 6 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van sport cq recreatieve doeleinden. De aangeboden grond is verdeeld over 3 kadastrale secties en is op dit moment ingericht als 5-holes golfbaan welke verhuurd wordt via de receptie van het vakantiepark..

De aangeboden gronden zijn gelegen aan de rand van het gezellige dorp Vlagtwedde in gemeente en gebied Westerwolde, een zeer toeristische omgeving met o.a. de Vestingstad Bourtange en het Museum Klooster Ter Apel binnen handbereik, maar ook voor de kinderen genoeg te doen in de omgeving, zoals Dinopark Tennax in Wedde en Wonderwereld Ter Apel.

Het dorp Vlagtwedde heeft alle belangrijke faciliteiten, zoals een supermarkt en verscheidene eetgelegenheden, maar ook is het een dorp met veel saamhorigheid en evenementen. Zo is er in de zomer ieder jaar de Week Der Besten en heeft het een rijk verenigingsleven.

Parc Emslandermeer is een vakantiepark met ruim 350 recreatiewoningen en verscheidene faciliteiten, zoals een zwembad, snackbar, restaurant, fietsen- en bootverhuur, 9 holes GVB Golfbaan van GC Westerwolde.

Het Parc Emslandermeer heeft binnen de gemeente, maar daarnaast ook in de regio Westerwolde, een belangrijke functie voor zowel de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Er is een ruim pakket aan voorzieningen aanwezig, zoals horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, ruimtes voor verhuur van fietsen en kano's etc. Ook zijn er diverse recreatieve voorzieningen in de openlucht, zoals de golfbaan, tennisbanen en speelvoorzieningen. Het Ruiten Aa-kanaal is geschikt voor recreatievaart. Het binnenwater, met daaraan meerdere aanlegsteigers, is vooral geschikt voor kleinschalige water- en vaarrecreatie.

Gemeente Westerwolde heeft een apart bestemmingsplan voor Parc Emslandermeer, welke wij u uiteraard verschaffen indien u interesse heeft. In het vigerende plan is ook een deel van het gebied waar op dit moment de golfbaan van het park ligt, aangegeven als een gebied waar sportieve en recreatieve voorzieningen zijn toegestaan. Binnen het verordening gebied komen enkele sportvoorzieningen voor, die overeenkomstig de feitelijke en planologische situatie zijn opgenomen. Het gaat om het sportterrein van de v.v. Westerwolde en een tweetal golfbanen aan de noordzijde van het plangebied. Met een dergelijke dag recreatieve functie moet overeenkomstig het aanwezige gebruik rekening gehouden worden.

De gronden zijn verdeeld in 3 kadastrale secties met respectievelijk 1,6 hectare, 3,6 hectare en 0,9 hectare. De 3,6 en 0,9 hectare zijn direct naast elkaar gelegen en gescheiden van de 1,6 hectare door middel van een weg, welke toegang biedt tot het vakantiepark. Ideaal voor verscheidene mogelijkheden op het gebied van recreatie, maar ook op het gebied van overige sport activiteiten.

Verzoek aan de geïnteresseerden om contact op te nemen met betreffende makelaar en niet met het park, daar het een stuk grond betreft welke niet tot het park zelf behoort.

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken