Omschrijving

FIJNE EENGEZINSWONING GROEN EN RUSTIG GELEGEN
Deze tussenwoning is gelegen in een groen en rustig stukje van de Zegwaartseweg. Alleen bestemmingsverkeer en fietsers hebben hier toegang tot dit fietspad. De woning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht over het water, groen en het fietspad. Dit stuk van de Zegwaartseweg ligt tegen de wijk Seghwaert en daardoor op korte afstand van winkels en openbaar vervoer. Via de nabij gelegen oostweg bent u ook in korte tijd bij de A12 en andere uitvalswegen. Voor een groter aanbod aan winkels is het winkelcentrum van Oosterheem gemakkelijk bereikbaar. De woning heeft een woningbrede woonkamer, drie slaapkamers en een heerlijke achtertuin op het Zuid-Westen. In de achtertuin bevindt zich tevens de entree tot de woning.

Indeling:
Via de zonnige achtertuin (10.4 x 4.05) met houten berging bereikt u de entree naar de woning. Hier komt u in de hal met opstelplaats voor de wasmachine en droger en de toegang tot het toilet met fonteintje. Na de deur die toegang geeft tot de woonkamer (8.97 x 3.66) bevindt zicht rechts de meterkast. De ruime en lichte woonkamer heeft vrij uitzicht over de voortuin welke grenst aan het water. De open keuken ( 2.32 x 1.75) aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals, gasplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Boven krijgt u middels de overloop toegang tot drie slaapkamers (vh 2) en de badkamer. De CV ketel is ook gesitueerd op de overloop boven het trapgat. Aan de achterzijde bevindt zich één ruime slaapkamer (3.66 x 1.85). Aan de voorzijde is de voorheen grote slaapkamer opgedeeld in twee slaapkamers (3.66 x 2.50 en 3.66 x 2.35). Vanuit de achterste kamer heeft u een heerlijk vrij uitzicht over het water en het groen. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, toilet en wastafelmeubel. In de badkamer zijn ook spots en speakers ingebouwd.

Bijzonderheden:
- Volle eigendom
- Bouwjaar 1913
- Achtertuin met houten berging (2.01 x 2.59)
- Begane grond volledig dubbel glas en houten kozijnen
- Verdieping volledig enkel glas en houten kozijnen
- Verwarming en warm water middels CV-ketel (bj 2007)
- Mechanische ventilatie badkamer
- Zonwering middels uitval scherm aan de achterzijde
- Voortuin aan het water
- Meterkast: 5 groepen en ALS (2007 vernieuwd)
- Buitenschilderwerk 2016
- Bovengevel achter gereinigd
- Keuken, sanitair, radiatoren, trap naar verdieping in 2007 vernieuwd
- Warmte- en geluidsisolatie dmv isolatievoorzieningen in muren en plafond bgg
- Vrij parkeren langs het fietspad

Verkoopcondities:
- Bieden vanaf prijs
- Oplevering in overleg
- Notaris naar keuze omgeving Zoetermeer
- Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Kenmerken