slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
47.jpg 5.jpg 4.jpg 45.jpg 1.jpg 48.jpg 6.jpg 50.jpg 43.jpg 2.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 17.jpg 20.jpg 18.jpg 19.jpg 22.jpg 23.jpg 9.jpg 32.jpg 28.jpg 24.jpg 30.jpg 31.jpg 29.jpg 33.jpg 34.jpg 46.jpg 2.jpg 39.jpg 41.jpg 38.jpg 36.jpg 50.jpg 3.jpg
Onder bod

Onder bod: Kruisstraat 4, 7981 AR Diever

€ 455.000,- k.k.
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 414 m²
Totale VVO 180 m²
In units vanaf 180 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Notitie

Algemeen

Uniek MONUMENTAAL, vrijstaand WINKEL, ATELIER of KANTOORRUIMTE (48 m2) en woonruimte met een heerlijke, in privacy gelegen tuin en een zeer ruime schuur (75 m2).

Het unieke pand in het centrum gelegen, is onder architectuur verbouwd en ingericht.
Diever is een mooi en zeer druk toeristisch dorp ,met vele campings ,een hotel ,en andere overnachtingsmogelijkheden. Veel horeca, meerdere sch... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Winkelruimte
    Bouwperiode 1904
    Status Onder bod
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05465
Vraagprijs € 455.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 7 maart 2024
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1904
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 414 m²
VVO 180 m²
In units vanaf 180 m²
Inhoud 450 m³
Verkoopoppervlakte 48 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In bosrijke omgeving, In centrum, Nabij school, Nabij winkelcentrum
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuidoost
Staat Prachtig aangelegd
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Kadastrale gegevens
Westerveld G 83
Perceeloppervlakte 414 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Uniek MONUMENTAAL, vrijstaand WINKEL, ATELIER of KANTOORRUIMTE (48 m2) en woonruimte met een heerlijke, in privacy gelegen tuin en een zeer ruime schuur (75 m2).

Het unieke pand in het centrum gelegen, is onder architectuur verbouwd en ingericht.
Diever is een mooi en zeer druk toeristisch dorp ,met vele campings ,een hotel ,en andere overnachtingsmogelijkheden. Veel horeca, meerdere scholen, kerken en verenigingsleven.

Indeling: via de voorentree komt u in de winkelruimte. Dit is een mooie, grote ruimte met veel lichtinval. Via deze ruimte komt u in de hal, welke ook via een zij-entree (voordeur) is te bereiken. Hier is ook de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u in u de woonkamer (achterzijde) met open haard en hier en daar idyllische stalraampjes die beide een knusse sfeer creëren. Hier is ook meer dan ruimte te over voor het plaatsen van een ruime (eet-)tafel. Vanuit deze woonkamer is de woonkeuken bereikbaar met toegang tot de kelder/ technische ruimte (vroeger een opkamer). Aan de achterzijde is een badkamer met toilet, wastafel en ligbad aanwezig en mogelijkheid voor plaatsing wasmachine etc.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met een grote lichtkoepel, 4 slaapkamers, allen voorzien van 1 of meerdere thermopane tuimel-dakramen. Ook is op de overloop een separaat toilet en een badkamer (douchecabine, wastafel ligbad, bidet). Twee slaapkamers zijn in het verleden samengevoegd tot 1 zeer royale slaapkamer. Dit kan eenvoudig worden teruggedraaid naar 2 slaapkamers. Verder zijn er op de verdieping nog 2 vaste bergkasten gesitueerd.

De prachtige en besloten achtertuin is aangelegd op een vrije en natuurlijk manier en biedt vrij uitzicht over het achtergelegen weilandje; waar vind je zoiets! Ook is in de achtertuin een zeer ruime schuur (75 m2) aanwezig, voorzien van water, elektra en verwarming. Deze schuur is bij uitstek geschikt voor vele verschillende doeleinden, te denken valt aan een mantelzorg ruimte, B&B, atelier etc.

Diever is een actief dorp met veel toerisme waarbij de dorpse sfeer en gemoedelijkheid duidelijk merkbaar zijn en staat bekend om o.a. het Shakespeare- openluchttheater. Naast de gezellige terrasjes, eetgelegenheden, twee basisscholen (openbare en christelijk onderwijs) en voortgezet onderwijs, zijn er diverse sportvoorzieningen in de omgeving én een ruim winkelaanbod (supermarkt, bakker, slager, drogist, kapper, etc.). Diever staat ook bekend om haar prachtige, natuurlijke omgeving; Tussen de Nationale Parken "Het Drents Friese Wold" en "Dwingelderveld", waar je volop kunt genieten van de vrije natuur op de fiets of per voet.

Bent u verliefd geworden op dit karakteristieke, monumentale pand? Belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken