Nieuws

Vanaf 1 februari verplicht verduurzamen

Vanaf 1 februari verplicht verduurzamen Bent u van plan te gaan verbouwen? Dan kan het zijn dat u wordt verplicht maatregelen te treffen om uw woning te verduurzamen. Vanaf 1 februari geldt een nieuwe wet die zegt dat u bij een grote verbouwing uw woning direct moet verduurzamen. 

Dit zijn de tuintrends van 2022

Dit zijn de tuintrends van 2022 Maart roert zijn staart. We kunnen in deze maand qua weertype alles verwachten. Regen en wind, maar ook de eerste zonnestralen. En zodra die gaan schijnen gaat het buitenleven ook direct weer van start en is het tijd om de tuin langzaam weer zomerklaar te maken. Met de tuintrends van 2022 bent u straks weer helemaal up-to-date.

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring?

Het kopen van een woning gaat doorgaans niet over één nacht ijs. Heeft u eenmaal de woning van uw dromen gevonden, dan kan het best lastig zijn om deze zonder 'roze bril' te beoordelen. Daarom is het heel verstandig, zeker bij oudere woningen, om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Een bouwkundig expert kan (mogelijke) gebreken opsporen die op het eerste oog niet zichtbaar zijn. Wij vertellen u graag alles over het belang van de bouwkundige keuring.

DIVA Makelaars de nummer 2 van Zuid-Holland!

Het hele jaar lang werken onze makelaars heel hard om onze klanten tevreden te stellen door een woning te verkopen, een woning aan te kopen, het doen van vele bezichtigingen waaronder de unieke Live video bezichtiging, of door een huis te taxeren. Tussen negen en vijf, maar ook daarbuiten, 's avonds of in het weekend.