Training & Educatie

De eigenaar van DIVA Makelaars, Armin Streekstra, heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en als makelaar van een eigen makelaarskantoor met meerdere vestigingen, welke tot voor kort behoorde tot de RE/MAX- organisatie. De commerciële trainingen zullen wij dan ook vooral intern verzorgen. Daarnaast werken wij samen met de beste trainers in de branche en met de beroepsopleiding van VBO Makelaars. 

Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! 
Op dit moment zijn er een vijfentwintig kantoren die samenwerken met DIVA Makelaars. In de komende jaren wordt dit zorgvuldig uitgebouwd naar een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO-makelaars en ervaren hypotheek- en verzekeringsadviseurs met als doel om de klant door heel Nederland optimaal te bedienen in het gehele (ver)koopproces. 

DIVA 

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit zonder zelf naast ons schoenen te gaan lopen. De basis van het DIVA netwerk zijn dus ook ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio.

Doordat DIVA Makelaars samenwerkt met branchevereniging VBO Makelaar zijn opleiding en integriteit gewaarborgd. Streekstra hecht veel waarde aan het werken met goed getrainde makelaars. Ook voor DIVA Makelaars trekt hij deze lijn door. 

Lees meer over onze opleidingen op: makelaarsopleidingen.nl