Verzekeringsadviseur of kantoor eigenaar

DIVA Makelaars zoekt samenwerking met ervaren verzekeringsadviseur
Voor de verdere uitbouw van ons netwerk zijn wij op zoek naar een ervaren verzekeringsadviseur voor onze vestiging in Den Haag. U bent onafhankelijk heeft op dit moment een eigen kantoor of wilt graag een kantoor starten.

Over jou:
Je bent klantvriendelijk, comunicatief sterk en toegankelijk. Op dit moment ben je actief als zelfstandig adviseur maar je zou graag in contact willen komen met potentiele verzekeringsklanten.

Samenwerken met DIVA Makelaars?
Wij bieden u één of meerdere werkplekken bij ons op kantoor in Den Haag en brengen u in contact met potentiele klanten. U gaat voor een optimale klantbeleving en mocht dit leiden tot een transactie dan krijgen wij hiervoor een vergoeding.

Dit werk ook andersom, mochten uw klanten behoefte hebben aan advies bij aan-of verkoop van een woning dan hebben wij een groot netwerk van ervaren makelaars beschikbaar om uw klant te helpen.

Wij bieden faciliteiten aan zelfstandig werkzame makelaar. Wij zijn opgegroeid met hypotheken & verzekeringen maar focussen ons nu op onze core business aan-en verkoop van onroerendgoed. Wij werken voor onze financiele dienstverlening samen met ervaren en onafhankelijke hypotheek & verzekeringsadviseurs en doen dit op basis van no cure no pay. 

Over ons: 
DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

Lijkt het u interessant om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars?
Reageer dan snel en stuur een mail voorzien van CV of LinkedIn profiel naar Armin Streekstra (arminstreekstra@diva.nl) of bel voor meer informatie met 088 448 31 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.