Zelfstandig makelaar maar niet alleen!

Consumenten met woonwensen verwachten het hoogste service- en kwaliteitsniveau van de makelaar. Het samenwerkingsmodel van DIVA biedt hiervoor de oplossing. Door het zelfstandig ondernemerschap van de aangesloten makelaars en dagelijkse ondersteuning, houdt de makelaar alle tijd over voor wat echt belangrijk is: aandacht voor de klant! Starten als zelfstandig ondernemer is in de huidige markt een lastige beslissing. 

DIVA Makelaars ziet kansen en zal u tot het uiterste ondersteunen om succesvol te worden. Franchise is ook de meest kansrijke vorm van samenwerking dankzij de kracht van de formule. Daarnaast maken wij optimaal gebruiken van de faciliteiten van de branche organisatie VBO. 

Het hoogste service- en kwaliteitsniveau + zelfstandig ondernemerschap + franchising = de combinatie voor een succesvolle carrière in de makelaardij. Wij willen u graag uitgebreid kennis laten maken met het DIVA concept. Dit alles op een transparante en open manier. Ook naar buiten toe zijn wij graag open en eerlijk, zodat u objectief kunt oordelen over het DIVA concept. 

De basis van DIVA Makelaars ligt bij RE/MAX. DIVA directeur Armin Streekstra is bijna 16 jaar betrokken geweest bij de opstart van RE/MAX in Nederland. In de basis is het een prima concept maar door de vele lagen is er een piramide systeem ontstaan met hoge kosten. Een ander groot probleem is het matige kennis niveau van vooral startende makelaars.

DIVA
DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, zonder zelf naast onze schoenen te gaan lopen. De basis van het  DIVA netwerk zijn dus ook ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij.

Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
Op dit moment zijn er meer dan 25 kantoren die samenwerken met DIVA Makelaars. In de komende jaren wordt dit zorgvuldig uitgebouwd naar een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO-makelaars en ervaren hypotheek- en verzekeringsadviseurs met als doel om de klant door heel Nederland optimaal te bedienen in het gehele (ver)koopproces.

Is het ook uw droom om zelfstandig ondernemer te worden? Wilt u óók een eigen succesvol bedrijf bouwen met behulp van ervaren makelaars?

DIVA biedt u een interessant business model zodat u maximaal kunt profileren in een ondersteunende omgeving. U maakt gebruik van de nieuwste technologieën en methodieken die er voor de makelaardij beschikbaar zijn. Op deze manier krijgt u mogelijkheden om succesvol te ondernemen op een manier die bij u past.

Informeer naar uw mogelijkheden en neem rechtstreeks contact op met Armin Streekstra (directeur DIVA Makelaars) arminstreekstra@diva.nl  Telefoon 088 448 31 60 (lokaal tarief) 


Brochure: "Samenwerken met DIVA Makelaars