Energielabel aavragen


Energielabel voor woningen
Een (definitief) energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Aan de hand van het label wordt duidelijk welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn.

Bij het verhuren en/of verkopen van een woning is een definitief energielabel verplicht!

Benieuwd of uw woning al een energielabel heeft en/of welk label? Dit kunt u opzoeken via https://www.energielabel.nl/woningen/zoek-je-energielabel/  


De kosten voor het aanvragen van een definitief energielabel is afhankelijk van de grote van uw woning. DIVA Makelaars werkt samen met ervaren partners die bij u thuis langskomen voor het in orde maken van het energielabel. Mogelijk zijn er buiten Den Haag voorrijkosten van toepassing. Deze worden dan in de offerte verwerkt.


DIRECT HIER UW ENERGIELABEL AANVRAGEN

Woningen van 0 t/m 99 M2 kosten € 200,-  incl. btw

Woningen van 99 t/m 149 M2 kosten € 260,-  incl btw

Woningen van 150 t/m 200 M2 kosten € 325,- incl btw

Woonarken (sinds 1-1-21 ook verplicht) prijs op aanvraag

 

Benieuwd of uw woning al een energielabel heeft en/of welk label? Dit kunt u hier opzoeken. Overigens is dit niet mogelijk voor woonarken.

Energielabel voor woningen
Een (definitief) energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Aan de hand van het label wordt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. De labelklassen lopen van A t/m G. Een woning met een A-label is het zuinigst en een woning met een G-label het het minst zuinig. Het label geeft ook een overzicht van woningkenmerken, zoals woningtype, isolatie, beglazing en verwarming.

Een energielabel wordt op locatie opgenomen.