slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Klaproos 10, 5684 JA Best

€529,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 290 m²
Liveable area 121 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Vrijstaande, instapklare woning met garage, houten vrijstaande veranda en brede oprit. Deze romantische woning telt 4 slaapkamers met mogelijkheid voor een (5e) garderobekamer (voorkamer masterbedroom). De woning is subliem afgewerkt; alle wanden, van begane grond tot zolder zijn glad gestukadoord, alle vloeren van de woning zijn voorzien van massief hout en de klassiek ingerichte badkamer is w... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1984
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00786
Asking price €529,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 April 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1984
Roof materials Tiles, Tin plate
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 290 m²
Floor Surface 121 m²
Content 495 m³
Surface area other inner rooms 16 m²
External surface area storage rooms 12 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of toilettes 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Bosch HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace, Partial Floor heating
Ventilation method Natural ventilation
Parking Attached stone
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Best C 3110
Area 290 m²

Description

Vrijstaande, instapklare woning met garage, houten vrijstaande veranda en brede oprit. Deze romantische woning telt 4 slaapkamers met mogelijkheid voor een (5e) garderobekamer (voorkamer masterbedroom). De woning is subliem afgewerkt; alle wanden, van begane grond tot zolder zijn glad gestukadoord, alle vloeren van de woning zijn voorzien van massief hout en de klassiek ingerichte badkamer is werkelijk een plaatje. En last but not least, de gezellige achtertuin is voorzien van een mooie afsluitbare veranda; een ideale plek van voorjaar tot najaar.

Ground floor

BEGANE GROND

Entree; hal met Zweedse leisteen tegelvloer, garderobenis, meterkast met ? elektrische groepen en hoogglans wit geschilderde trapopgang.
Betegelde toiletruimte met fonteintje. Sanitair en tegelwerk in lichte tinten.

Gezellige L-vorm living met massief Frans eiken in visgraat gelegde houten vloer voorzien van een bies, gladde stucwerk wanden en glad stucwerk plafond met een sierplint. De woonkamer is verder nog voorzien van een gashaard met een natuurstenen schouw.

Half open moderne keuken met een zwart composiet werkblad en apparatuur zoals: 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron (2021) en een koelkast met vriesvakje. De wanden in de keuken zijn voorzien van glad stucwerk en deels betegeld.

First floor

Overloop met aansluitend 3 slaapkamers.

De riante ouderslaapkamer is gelegen boven de garage en voorzien van een voorkamer welke eenvoudig kan worden ingericht als garderobekamer.
De 2e en 3e slaapkamer zijn eveneens prima wat betreft formaat en idem dito afgewerkt met gladde stucwerk wanden en plafonds en een massieve houten planken vloer.

De nostalgische, met natuursteen betegelde luxe badkamer is voorzien van een ligbad op pootjes, een houten wastafelmeubel met marmeren blad met daarop 2 wastafel-kommetjes, een 2e toilet en een inloopdouche met regendouche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en ingericht met luxe sanitair van het merk Villeroy en Boch. De klassieken mengkranen en radiator geven karakter aan deze stijlvolle badkamer.

Second floor

Bereikbaar middels vaste trap; een mooie voorzolder met op maat gemaakt inbouwkasten met legplanken en middels schuifpanelen afgesloten bergruimte onder de schuine kap.

Een separate ruimte is ingericht als wasruimte met de aansluitingen voor wasmachine en droger en opstelling combiketel (Bosch HR 2005). Beide ruimtes zijn voorzien van Velux dakramen met dubbel glas.

De 4e slaapkamer met groot Velux dakraam is eveneens voorzien van schuifpanelen met toegang tot de bergruimte. De zolderkamer is prachtig afgetimmerd met een houten, hoogglans wit geschilderd balkenplafond uitgevoerd met een luik naar de vliering waar nog meer opbergruimte is gerealiseerd.

Garden

De woning beschikt over een achtertuin op het noorden met een vrije achterom. De tuin is voorzien van kunstgras, plantenborders en een vrijstaande houten veranda met glazen schuifwanden. De veranda is voorzien van een tegelvloer en elektra aansluitingen. Een heerlijke plek van voorjaar tot najaar.

Details

GARAGE en BERGING
De aanpandige garage is voorzien van een houten vloer en hardhouten openslaande deuren aan de voorzijde. De garage is via de achterzijde toegankelijk via de tuin en aangesloten berging. De berging is voorzien van een radiator.

BELANGRIJK
• Dak-, muur- en vloerisolatie toegepast en grotendeels voorzien van HR glas.
• De voordeur, achterdeur en het keukenraam (ramen en deuren die geopende kunnen worden) zijn uitgevoerd met kunststof rolluiken.
• Sublieme afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Instapklaar!
• Achtertuin met afsluitbare vrijstaande houten veranda.
• Glasvezel aansluiting aanwezig.
• De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen A2, A58 en A50.
• Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen en sportvelden.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed