slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: 2 onder 1 kap met heerlijk tuin!

€365,000
Address: De Roterij 15, 4671 KJ Dinteloord
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 267 m²
Liveable area 104 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In één van de mooie rustige straatjes in een woonwijk aan de rand van Dinteloord staat deze leuke 2 onder-1-kap van bouwjaar 1994.
Dat betekent dat het huis al volledig geïsoleerd is en dat is fijn om te weten in tijden van hoge energieprijzen. Oorspronkelijk is het huis gebouwd mét garage en de huidige eigenaar heeft deze verbouwd tot hondentrimsalon aan huis, zoals je op de foto's ziet. Ga... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1994
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05975
Asking price €365,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 March 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 267 m²
Floor Surface 104 m²
Living area 25 m²
Kitchen area 15.5 m²
Content 421 m³
Surface area other inner rooms 15 m²
External surface area storage rooms 19 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Dinteloord G 1705
Area 267 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

In één van de mooie rustige straatjes in een woonwijk aan de rand van Dinteloord staat deze leuke 2 onder-1-kap van bouwjaar 1994.
Dat betekent dat het huis al volledig geïsoleerd is en dat is fijn om te weten in tijden van hoge energieprijzen. Oorspronkelijk is het huis gebouwd mét garage en de huidige eigenaar heeft deze verbouwd tot hondentrimsalon aan huis, zoals je op de foto's ziet. Ga jij hier ook een eigen bedrijf of werkruimte van maken of wordt het weer een garage? Wij zijn benieuwd naar jouw plannen!

Met 4 slaapkamers en een grote tuin met veel privacy, heb je heerlijke ruimte binnen en buiten om mooie herinneringen te maken met elkaar.

Ground floor

De ingang is aan de zijkant van het huis. Je bereikt de voordeur via je eigen oprit: altijd een parkeerplaats voor jou beschikbaar dus!
De hal is de ideale inleiding op wat dit huis te bieden heeft, met hier de meterkast, een trap die leidt naar de eerste verdieping, toegang tot de moderne toiletruimte en tot de woonkamer.

De woonkamer, die een gezellige L-vorm heeft, verwelkomt je met een warme ambiance, met de zithoek aan de voorkant van het huis. Hier kun je genieten van ontspannen avonden na een drukke dag. Aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin, vind je de keuken. Hoewel de keuken hier en daar gebruikssporen laat zien, functioneert hij nog prima en biedt hij de ideale plek om culinaire meesterwerken te creëren. Met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en losse koelkast ben je van alle gemakken voorzien.

First floor

Boven aangekomen op de overloop, met een vaste trap die uitnodigend leidt naar de tweede verdieping, ontdek je de indeling van deze etage. Hier zijn drie kamers en een goed uitgeruste badkamer.

De grootste slaapkamer aan de voorkant van het huis meet circa 3 x 4,10 meter en is lekker licht en ruim.
De kleinste slaapkamer, momenteel in gebruik als bergkamer, is eveneens aan de voorkant gelegen en meet circa 2,75m x 2,05 meter. Ideaal voor opslag, maar ook als een knusse kamer voor allerlei doeleinden.

De derde kamer op deze verdieping meet circa 2 x 3,85 meter en biedt veelzijdige mogelijkheden. Of het nu gaat om een kleed- en waskamer zoals de huidige eigenaar het gebruikt, of een ideale werk- of kinderkamer, de keuze is aan jou!

De badkamer, gelegen aan de achterkant van het huis, is uitgerust met een ligbad, douchecabine, wc en dubbele wastafel.
Het kozijnwerk heeft enig onderhoud nodig; overweeg de mogelijkheid van een kunststof dakraam om de ruimte meteen een frisse en moderne uitstraling te geven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over toekomstig onderhoud.

Second floor

De tweede verdieping is een zolderkamer die perfect te gebruiken is als heerlijke tienerkamer.
Vanuit het dakraam kun je uren turen over het weidse polderlandschap, wat deze ruimte tot een oase van rust maakt.

Ook hier geldt dat - net als in de badkamer - het het overwegen waard is om het dakraam te vervangen door een onderhoudsvrij kunststof dakraam.

Garden

De tuin, een fijn plek voor privacy en ontspanning, is een waardevolle toevoeging aan dit thuis. Verschillende terrassen nodigen uit tot buitenleven en bieden de ideale plekken om te genieten van de zon of een gezellige avond met vrienden. Maar dat is nog niet alles!

Een houten tuinhuis met een gezellige overkapping versterkt de charme van de tuin. Met afmetingen van circa 3 x 6 meter biedt het de perfecte ruimte voor een loungeset, een borreltafel of zelfs een jacuzzi. Hier kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven, of het nu een zonnige zomerdag is of een knusse winteravond.

Circa 35m2 van deze tuin wordt gehuurd van de gemeente voor een bedrag van circa 135 euro per jaar. Dit gedeelte is geheel geïntegreerd bij de eigen tuin.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed