slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Oslostraat 4, 3267 LC Goudswaard

€699,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 497 m²
Liveable area 231 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op zoek naar een oase van rust met volop privacy, omgeven door weelderige natuur? Deze prachtige woning aan de Oslostraat 4 in Goudswaard is precies wat je zoekt! De woning beschikt over 209m² woonoppervlak, een bijgebouw van 22m² en een perceeloppervlakte van 497m². Sinds 2016 is de woning volledig gerenoveerd en uitgebreid met een heerlijk verwarmd zwembad in de serre. Het voormalige bijgebou... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00512
Asking price €699,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 March 2024
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, Party insulated glazing, Roof, Triple glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 497 m²
Floor Surface 231 m²
Content 903 m³
Surface area other inner rooms 31 m²
External surface area storage rooms 26 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 6 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Orientation East
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Mikroterm eTronic 7000
Heating source Electricity
Year of manufacture 2022
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system, Electric boiler, Solar collectors
Heating Central heating, Electric heating, Fireplace, Heat pump
Ventilation method Mechanical ventilation
Parking Indoor
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a jacuzzi Yes
Has a sauna Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Goudswaard E 1957
Area 51 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Goudswaard E 658
Area 446 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Op zoek naar een oase van rust met volop privacy, omgeven door weelderige natuur? Deze prachtige woning aan de Oslostraat 4 in Goudswaard is precies wat je zoekt! De woning beschikt over 209m² woonoppervlak, een bijgebouw van 22m² en een perceeloppervlakte van 497m². Sinds 2016 is de woning volledig gerenoveerd en uitgebreid met een heerlijk verwarmd zwembad in de serre. Het voormalige bijgebouw is omgetoverd tot een gastenverblijf met een eigen badkamer en keuken. Met een ruime garage en een elektronisch bedienbaar toegangshek is het terrein goed afgesloten.

De Oslostraat in Goudswaard is een sfeervolle straat waar rust en privacy samenkomen. Gelegen op het prachtige eiland Hoekse Waard, vlakbij de pont naar Tiengemeten, biedt deze locatie een adembenemend natuurgebied met Tiengorzen en jachthaven De Put op loopafstand. Een droomplek voor mensen die willen genieten van een vredige en waterrijke omgeving.

Laten we de indeling van de woning eens bekijken. Op de begane grond kom je via de keurige en ruime hal in verschillende ruimtes, waaronder de woonkamer, werkkamer en slaapkamer. De woonkamer is voorzien van glanzende plavuizen met vloerverwarming en heeft een prachtige vide die het dak zichtbaar maakt, wat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. De moderne open keuken met bar is uitgerust met alle gemakken, waaronder een elektrisch kooktoestel, afzuigkap, oven, combi-oven en vaatwasser.

Via de schuifpui in de woonkamer betreed je de verwarmde serre, met tapijt en elektrische vloerverwarming. Hier kun je het hele jaar door genieten en een verfrissende duik nemen in het betegelde, verwarmde zwembad. De serre is voorzien van een mechanische af- en aanzuiginstallatie en zelfs airconditioning.

Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. De "master bedroom" is voorzien van een vaste kledingkast en een luxe en ruime en-suite badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een bubbelbad, douchecabine, hangend toilet en dubbele wastafel. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van de woning. In de kleinste slaapkamer is een vaste trap naar de zolder, en naast deze slaapkamer bevindt zich een tweede badkamer met douchecabine, hangend toilet en wastafel.

Het voormalige bijgebouw is volledig omgebouwd tot een gastenverblijf met een woonkeuken die is voorzien van een elektrisch kooktoestel, afzuigkap en vaatwasser. Ook is er een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel aanwezig. De slaapkamer biedt ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed en er is een slaapzolder waar twee eenpersoonsbedden geplaatst kunnen worden. Dit gastenverblijf is ideaal voor tijdelijke gasten, maar ook geschikt voor permanente bewoning, zoals mantelzorg of voor een bijna uitwonend kind.

De tuin is een waar paradijs met een overdekte veranda, voorzien van een open haard en stenen barbecue, waar je gezellige zomer- en winteravonden kunt doorbrengen. Daarnaast grenst de tuin aan het water, waar je een vissteiger en een vissershut vindt. Hier kun je optimaal genieten van de rust en sereniteit aan het water.

Wat betreft de energievoorziening is de woning onlangs geüpgraded. Er is geen gas meer nodig, aangezien de cv-installatie is aangepast met een elektrische ketel, doorstroomverwarmer en elektrische boilers. Het zwembadwater wordt verwarmd met behulp van een warmtepomp in combinatie met een zonnecollector. Door zonnepanelen te installeren op deze woning, ben je niet langer afhankelijk van externe energiebronnen.

Ontdek het idyllische Nieuwendijk, een oase van rust op slechts 5 á 10 minuten rijden van de supermarkten in Goudswaard of Zuid-Beijerland. Met een vlotte verbinding naar de A-29, bereik je binnen 10 minuten Rotterdam, Zeeland en Brabant. Verken de vele fiets- en wandelroutes rondom Nieuwendijk of geniet van watersportactiviteiten bij Watersportvereniging De Put. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt het prachtige natuureiland Tiengemeten op een steenworp afstand. De perfecte combinatie van serene rust en bruisende mogelijkheden wacht op jou.

Bijzonderheden:
- 209m² woonoppervlak
- Bijgebouw van 22m²
- 497m² perceeloppervlakte
- Energielabel B
- Verwarmd zwembad in de serre
- Vissteiger met vissershut aan het water

Kortom, deze prachtige woning biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van ultieme privacy, omringd door natuur. Met zijn moderne voorzieningen en idyllische locatie is dit de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een zorgeloze en luxueuze levensstijl.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed