slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Gendershof 8, 4175 AP Haaften

€584,000
Type of residence House, bungalow, semi-detached house, house with patio
Plot size 672 m²
Liveable area 131 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Dit is niet zomaar een huis; dit is een levensstijl! Stap binnen in een wereld van praktisch gemak met deze ideale bungalow met inpandige garage. Een ware parel gelegen in een van de meest geliefde straten van het dorp Haaften. De moderne architectuur met zijn strakke lijnen en uitstekende staat van onderhoud, verwelkomt je naar levensloopbestendig en gelijkvloers wonen. De kunststof kozijnen e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, semi-detached house, house with patio
    Construction period 1974
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 05975
Asking price €584,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 26 April 2024
Construction
Type of residence House, bungalow, semi-detached house, house with patio
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1974
Roof materials Bitumen
Rooftype Shed
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, HR glazing, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 672 m²
Floor Surface 131 m²
Living area 43.72 m²
Kitchen area 17.62 m²
Content 600 m³
Surface area other inner rooms 25 m²
External surface area 11 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta 28C CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace, Partial Floor heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Indoor
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
HAAFTEN K 629
Area 672 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Dit is niet zomaar een huis; dit is een levensstijl! Stap binnen in een wereld van praktisch gemak met deze ideale bungalow met inpandige garage. Een ware parel gelegen in een van de meest geliefde straten van het dorp Haaften. De moderne architectuur met zijn strakke lijnen en uitstekende staat van onderhoud, verwelkomt je naar levensloopbestendig en gelijkvloers wonen. De kunststof kozijnen en gevelbekleding maken het onderhoud van deze bungalow ook nog eens overzichtelijk. De woon- en slaapvertrekken zijn riant en staan via grote glaspuien in dynamische verbinding met de prachtige tuin. De heerlijke achtertuin ligt op de zonnige zuidzijde en heeft een charmante tuinaanleg. Je ervaart er optimale privacy en komt helemaal tot rust op één van de terrassen, maar ook actief een balletje gooien op de jeu de boules baan is in deze tuin mogelijk. De locatie van deze bungalow is ideaal. Aangezien er in deze straat uitsluitend bestemmingsverkeer rijdt, geniet je van rust en privacy. De dorpskern met haar basis winkelvoorzieningen en natuurrijke Waalbandijk liggen letterlijk om de hoek. De geografische ligging van Haaften is uitstekend op slechts enkele autominuten van snelwegen A2 en A15.

Ground floor

Betreed een wereld van grenzeloos comfort vanaf het moment dat je de oprit oprijdt en de overdekte entree onder de luifel bereikt. Laat de voordeur openzwaaien en word verwelkomd door de royale L-vormige ontvangsthal, de spil van het huis, waar alle woon- en slaapvertrekken aan grenzen. De plavuizenvloer is verwarmd met vloerverwarming en is doorgelegd in de living en de woonkeuken. Rechts van de hal liggen de moderne toiletruimte en de praktische meterkast, terwijl links de witgoedruimte en de inpandige garage bereikbaar zijn. De toiletruimte is uitgevoerd met een wandcloset, fontein, spiegel en een ontluchtingsraam. In de praktische witgoedruimte vind je de wasmachine-/drogeraansluiting, de CV-ketel, de uitstortspoelbak met warm/koud stromend water en er is ruimte om bijvoorbeeld een (vries-)kast te plaatsen.

Het is écht thuiskomen in de uiterst royale living, waar de grote glaspuien optisch een naadloze verbinding met de achtertuin vormen. Een samensmelting van binnen met buiten. Via de aanwezige schuifpui stap je bovendien direct het buitenterras op. De schouw met gesloten gashaard is het sfeervolle middelpunt van het zitgedeelte. Deze gashaard geeft naast sfeer ook een fijne stralingswarmte. Het eetgedeelte ligt heel praktisch tussen de zitkamer en de woonkeuken in. Je hebt hier de mogelijkheid een uiterst royale eethoek te plaatsen. Het doordachte lichtplan bestaat uit richtbare spots en een hanglamp ter hoogte van het eetgedeelte.

De keuken blinkt uit in design en praktisch gemak en bestaat uit een kastenwand en een werk-/spoeleiland met eetbar. De kastenwand is voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, zelfreinigende heteluchtoven en praktische kastruimten. Achter de matglazen deuren vind je een grote servieskast. De uitgelezen plek voor de koffiemachine en je mooiste servies. Het spoeleiland vormt het kloppend hart van deze keuken. Uitgevoerd met een opgedikt natuurstenen werkblad, houten hakblok (snijplank), 1,5 spoelbak, inductiekookplaat, stopcontact en diverse ladekasten is dit de ideale plek om je kookkunsten te ontplooien. De drie zitplaatsen aan dit eiland nodigen uit om de maaltijd te nuttigen of even gezellig de dag door te nemen. De schouw boven het eiland is voorzien van een afzuigkap. Ook in deze keuken is een uitgekiend lichtplan aanwezig, dat bestaat uit subtiele inbouwspots in het stucwerk plafond en stijlvolle rvs wandlampen. Bovendien zijn er in de schouw en in de servieskast eveneens inbouwspots verwerkt. Ook in de keuken heerst er als gevolg van de grote glaspuien en de openslaande deur een optimale verbondenheid met de achtertuin. Praktisch detail is dat zowel de schuifpui in de living als de openslaande tuindeur in de woonkeuken is voorzien van een plissé hordeur.

Teruggekomen in de ontvangsthal slaan we rechtsaf, waar de privé vertrekken van de woning gelegen zijn. Kom tot rust in de royaal bemeten masterbedroom. De grote raampartij biedt uitzicht op de voortuin en het mooie straatbeeld van de Gendershof. De hiernaast gelegen tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor, verwelkomt je met zijn eveneens ruime formaat en geniet van hetzelfde prachtige uitzicht. Beide slaapkamers zijn uitgevoerd met een insectenwerende hor. Aan de tuinzijde ligt de derde slaapkamer, misschien wat kleiner van formaat maar rijk aan functionaliteit. Momenteel in gebruik als garderobe-/ strijkkamer. De glaspui met openslaande deur biedt een dynamische verbinding met de achtertuin.

De badkamer is ruim en functioneel. Je vindt er een wastafelmeubel met spiegel, stopcontact en verlichting. Neem een verkwikkende douche in de glazen douchegelegenheid met thermostaatkraan. Het wandcloset maakt het sanitair in deze badkamer compleet. Met elektrische vloerverwarming en een designradiator ben je verzekerd van een aangenaam klimaat, terwijl het elektrische ventilatiepunt en het raam zorgen voor een optimale luchtkwaliteit.

Vanuit de hal daal je via twee treden af in de royale garage. De elektrische roldeur maakt deze garage gemakkelijk toegankelijk. De ruimte is keurig afgewerkt met een plavuizenvloer. Je vindt er tl-verlichting, voldoende stopcontacten, een waterkraan en verwarming. Boven het verlaagde plafond is extra opbergruimte aanwezig. Tenslotte is de nis achterin de garage praktisch ingericht met wandschappen en een kleine werkbank.

Garden

Welkom in de heerlijke achtertuin, die je omarmt met haar heerlijke terrassen en prachtige beplanting. Door de ligging op de zuidzijde kunt je hier maximaal van de zon genieten. Het grote terras, dat zich uitstrekt tussen de living en de woonkeuken, nodigt uit tot ontspanning. De buitenhaard met stoere schoorsteen staat garant voor gezellige avonden en het waterornament vormt een rustgevend tafereel. Centraal in de tuin ligt een groot gazon, dat wordt omzoomd door een gevarieerd ingerichte border. Hier is door de seizoenen heen altijd wel iets bloeiends te vinden. De in vorm gesnoeide bomen en struiken vormen hierbij een mooie entourage. Een tweede terras van vlondertegels aan de rechterzijde van de tuin biedt een wat meer beschutte zitplek. Vanaf hier heb je bovendien een leuk uitzicht op de jeu de boules baan, die een spelelement toevoegt aan deze tuin. In de linkerhoek van de tuin wacht een houten overkapping voorzien van elektra en verlichting, waar de containers en het tuingereedschap kunnen worden opgeborgen. Daarnaast kan deze overkapping ook fungeren als overdekte zitplek. Paden van hardgebakken klinkers verbinden deze overkapping en de twee terrassen met elkaar en brengen je om het huis richting de opritzijde.

De voortuin is met zorg aangelegd en ingericht met borders en gras. Het trotse silhouet van de blauwspar vormt een blikvanger in het geheel. Graag attenderen we je ook op de aanwezigheid van een vlaggenmast. De oprit is voorzien van klinkerbestrating en biedt de mogelijkheid om twee auto's naast elkaar op eigen terrein te plaatsen of door te rijden in de garage. Ook bereik je via deze oprit de overdekte entree van de voordeur van het huis. Zowel tegen de voorgevel van de garage als onder de luifel van de voordeur is verlichting aanwezig.

Details

BIJZONDERHEDEN
De inductiekookplaat en de vaatwasmachine zijn van het kwaliteitsmerk "Bosch" en zijn respectievelijk in 2023 en 2021 nieuw geïnstalleerd. De koelkast is van 2021. Elektrische screen ter plaatse van de keuken en de garderobekamer. De glaspuien aan de westzijde van de living zijn voorzien van handbedienbare screens. Naast de keukendeur is een buitenkraan aanwezig. Tegen de rechter zijgevel van het huis is een stopcontact aanwezig.

ENKELE PLUSPUNTEN OP EEN RIJ
-Levensloopbestendig gelijkvloers wonen
-Opvallend nette staat van onderhoud
-Royale leefvertrekken met maximale verbondenheid met de tuin
-Maar liefst drie slaapkamers
-Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen en gevelbekleding
-Prachtige zonnige tuin met buitenhaard, jeu de boulesbaan en heerlijke zitplekken
-Op korte loopafstand van de supermarkt en warme bakker
-Haaften is gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed