slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Hazelaarstraat 15, 3297 XE Puttershoek

€325,000
Type of residence House, single-family house, end house
Plot size 122 m²
Liveable area 95 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Welkom bij Hazelaarstraat 15 in Puttershoek, jouw toekomstige gezinswoning! Dit charmante hoekhuis met externe berging ademt karakter uit en is gebouwd in 1963. Met een woonoppervlak van 95m² en een perceel van van 122m² biedt deze woning voldoende ruimte om te genieten, zowel in de voortuin als de achtertuin. Profiteer van de voordelen van zeven zonnepanelen op het dak, dak- en muurisolatie, g... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, end house
    Construction period 1963
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00541
Asking price €325,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 March 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations HR glazing, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 122 m²
Floor Surface 95 m²
Content 340 m³
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR-combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Ventilation method Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Shower, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Puttershoek C 1774
Area 122 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Welkom bij Hazelaarstraat 15 in Puttershoek, jouw toekomstige gezinswoning! Dit charmante hoekhuis met externe berging ademt karakter uit en is gebouwd in 1963. Met een woonoppervlak van 95m² en een perceel van van 122m² biedt deze woning voldoende ruimte om te genieten, zowel in de voortuin als de achtertuin. Profiteer van de voordelen van zeven zonnepanelen op het dak, dak- en muurisolatie, grotendeels kunststof kozijnen met HR++ glas, vloerverwarming, en een aantal handige extra's zoals rolluiken, een zonneluifel en een harmonicadeur aan de achterzijde.

Wonen in Puttershoek!
Deze woning is gelegen in het geliefde Puttershoek, een ideale locatie voor jonge gezinnen en starters. Met verschillende scholen, speelgelegenheden en sportverenigingen in de buurt is er altijd wel iets leuks te doen. Bovendien bevinden alle benodigde voorzieningen, zoals supermarkten en winkels, zich op een steenworp afstand.

Indeling
Begane grond:
Stap binnen en ontdek de begane grond. De hal begroet je met een keurige toiletruimte, een meterkast (voorzien van 14 groepen, 3 aardlekschakelaars en krachtstroom), de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast met de vloerverwarmingseenheid. Vanuit de hal betreed je de doorzonwoonkamer, waar dankzij de grote ramen veel natuurlijk licht binnenvalt. De woonkamer straalt sfeer uit, en de luxe halfopen keuken met moderne inbouwapparatuur maakt koken tot een waar genot. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, oven, afzuigkap, 4-pits kookplaat, spoelbak met kraan en vaatwasser.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop, bereikbaar via een vaste trap. Hier vind je twee ruime slaapkamers en één werkkamer, perfect om een eigen plekje te creëren voor de kinderen of een thuiskantoor. Ook bevindt zich op deze verdieping een luxe badkamer met een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel, handdoekradiator en een toilet.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping, voorzien van een dakopbouw en dubbele dakkapel. Op de voorzolder tref je een overloop met de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier bevindt zich ook een derde slaapkamer, ideaal als logeerkamer of extra speelruimte voor de kinderen. De gehele tweede verdieping is voorzien van een neutraalkleurige laminaatvloer.

Tuin:
De woning beschikt over zowel een ruime achtertuin als een voortuin, met eventueel de mogelijkheid tot een zijtuin (snippergroen, welke nu wordt gehuurd van gemeente). Hierdoor heb je volop mogelijkheden om heerlijk buiten te ontspannen, te barbecueën of te genieten van een gezellige borrel met vrienden en familie. Voor extra opbergruimte is er een vrijstaande stenen berging aanwezig. De achtertuin is gelegen op het noord-oosten.

Enthousiast geworden? Kom de sfeer zelf ervaren en ontdek of Hazelaarstraat 15 jouw ideale thuis is. We nodigen je graag uit voor een bezichtiging. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed