slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
A1-PAND.jpg B1-WOONKAMER.jpg B2-WOONKAMER.jpg B3-WOONKAMER.jpg B4-WOONKAMER.jpg B5-WOONKAMER.jpg B6-WOONKAMER.jpg B7-KEUKEN.jpg B8-KEUKEN.jpg B9-KEUKEN.jpg C1-OVERLOOP.jpg C2-OVERLOOP.jpg D1-SLAAPKAMER.jpg D2-SLAAPKAMER.jpg D3-BALKON.jpg E1-BADKAMER.jpg E2-BADKAMER.jpg E3-BADKAMER.jpg F1-SLAAPKAMER2.jpg F2-SLAAPKAMER2.jpg G1-BINNENTUIN.jpg G2-BINNENTUIN.jpg G3-ENTREE+BERGING.jpg OMGEVING.jpg OMGEVINGSTRAAT.jpg STRAAT.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Eerste Boerhaavestraat, 1091 SB Amsterdam

€ 2.300,- /mnd
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 75 m²
Aanvaarding Per maandag 1 april 2024
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

BESCHIKBAAR VOOR 12 MAANDEN:
Gelegen nabij de Amstel en Wibautstraat bieden we dit prachtige 3-kamer appartement met twee slaapkamers en balkon TE HUUR aan! Het hele gebouw is in 1998 vernieuwd en goed geisoleerd. De gevel van het gebouw is in originele stijl gebleven, om het gevoel van de stad te behouden. De woning is zeer gunstig gelegen, vlakbij de Amstel, diverse OV-voorzieningen en (hoge... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwperiode 1998
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07068
Huurprijs € 2.300,- per maand (incl. servicekosten, gemeubileerd, geïndexeerd)
Borg € 4.600,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per maandag 1 april 2024
Laatste wijziging Woensdag 27 maart 2024
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 75 m²
Inhoud 188 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan vaarwater, Aan water, Dichtbij openbaar vervoer, In centrum, Nabij school
Tuin
Type Patio
Energieverbruik
Energielabel B
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft een frans balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Beschrijving

BESCHIKBAAR VOOR 12 MAANDEN:
Gelegen nabij de Amstel en Wibautstraat bieden we dit prachtige 3-kamer appartement met twee slaapkamers en balkon TE HUUR aan! Het hele gebouw is in 1998 vernieuwd en goed geisoleerd. De gevel van het gebouw is in originele stijl gebleven, om het gevoel van de stad te behouden. De woning is zeer gunstig gelegen, vlakbij de Amstel, diverse OV-voorzieningen en (hoge)scholen.

INDELING:
Via de gemeenschappelijke entree, bereikt men de binnentuin met fietsenstalling en privé-berging. De woning is gelegen op de 3e verdieping en te bereiken via het goed onderhouden en gezamenlijke trappenhuis.

De entree-hal verbindt de verschillende ruimten van de woning. Aan de linkerhand zijn de slaapkamers en badkamer gelegen, aan de rechterhand vinden we de woonkamer, voorzien van ruime zithoek, eethoek, Frans-balkon en open-keuken met diverse inbouw-apparaten, waaronder een oven en gasfornuis. Verder beschikt de keuken over een provisieruimte, voorzien van CV- en wasmachine.

De slaapkamers zijn ingericht met twee-persoons bedden. De main-bedroom is tevens voorzien van ruime kledingkast en toegang tot het balkon/dakterras. De tweede slaapkamer is naast het bed voorzien van bureau, ideaal voor thuiswerk of studeren! De badkamer is voorzien van ligbad i.c.m. de douche en twee wastafels. Tot slot vinden we in de woning een separaat toilet.

OMGEVING:
Zoals gezegd is deze woning zeer gunstig gelegen en vinden we in de directe omgeving de Amstel, diverse OV-voorzieningen en (hoge)scholen. Gezellig eten/drinken (halen) kan bij verschillende cafetaria in de buurt, zoals de Ysbreker dat op loopafstand is gelegen. Ook vinden we op loopafstand het openbaar vervoer, waarmee het stadscentrum slechts minuten verwijderd is. Ook met de fiets bereikt men het Amsterdamse stadcentrum met alle voorzieningen van dien, binnen enkele minuten!

KORTOM, DEZE ZEER RUIME WONING MET EEN ZEER GUNSTIGE LIGGING, IS ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD!
Sluiten

Recent bekeken