slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg 40.jpg 41.jpg 42.jpg 43.jpg 01.jpg 02.jpg
Verkocht

Verkocht: 2 onder 1 kap met heerlijk tuin!

€ 365.000,- k.k.
Adres: De Roterij 15, 4671 KJ Dinteloord
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 267 m²
Woonoppervlakte 104 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

In één van de mooie rustige straatjes in een woonwijk aan de rand van Dinteloord staat deze leuke 2 onder-1-kap van bouwjaar 1994.
Dat betekent dat het huis al volledig geïsoleerd is en dat is fijn om te weten in tijden van hoge energieprijzen. Oorspronkelijk is het huis gebouwd mét garage en de huidige eigenaar heeft deze verbouwd tot hondentrimsalon aan huis, zoals je op de foto's ziet. Ga... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1994
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05975
Vraagprijs € 365.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 26 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1994
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 267 m²
Woonoppervlakte 104 m²
Woonkameroppervlakte 25 m²
Keukenoppervlakte 15,5 m²
Inhoud 421 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 15 m²
Oppervlakte externe bergruimte 19 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Remeha
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2018
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Dinteloord G 1705
Perceeloppervlakte 267 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

In één van de mooie rustige straatjes in een woonwijk aan de rand van Dinteloord staat deze leuke 2 onder-1-kap van bouwjaar 1994.
Dat betekent dat het huis al volledig geïsoleerd is en dat is fijn om te weten in tijden van hoge energieprijzen. Oorspronkelijk is het huis gebouwd mét garage en de huidige eigenaar heeft deze verbouwd tot hondentrimsalon aan huis, zoals je op de foto's ziet. Ga jij hier ook een eigen bedrijf of werkruimte van maken of wordt het weer een garage? Wij zijn benieuwd naar jouw plannen!

Met 4 slaapkamers en een grote tuin met veel privacy, heb je heerlijke ruimte binnen en buiten om mooie herinneringen te maken met elkaar.

Indeling

De ingang is aan de zijkant van het huis. Je bereikt de voordeur via je eigen oprit: altijd een parkeerplaats voor jou beschikbaar dus!
De hal is de ideale inleiding op wat dit huis te bieden heeft, met hier de meterkast, een trap die leidt naar de eerste verdieping, toegang tot de moderne toiletruimte en tot de woonkamer.

De woonkamer, die een gezellige L-vorm heeft, verwelkomt je met een warme ambiance, met de zithoek aan de voorkant van het huis. Hier kun je genieten van ontspannen avonden na een drukke dag. Aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin, vind je de keuken. Hoewel de keuken hier en daar gebruikssporen laat zien, functioneert hij nog prima en biedt hij de ideale plek om culinaire meesterwerken te creëren. Met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en losse koelkast ben je van alle gemakken voorzien.

Eerste verdieping

Boven aangekomen op de overloop, met een vaste trap die uitnodigend leidt naar de tweede verdieping, ontdek je de indeling van deze etage. Hier zijn drie kamers en een goed uitgeruste badkamer.

De grootste slaapkamer aan de voorkant van het huis meet circa 3 x 4,10 meter en is lekker licht en ruim.
De kleinste slaapkamer, momenteel in gebruik als bergkamer, is eveneens aan de voorkant gelegen en meet circa 2,75m x 2,05 meter. Ideaal voor opslag, maar ook als een knusse kamer voor allerlei doeleinden.

De derde kamer op deze verdieping meet circa 2 x 3,85 meter en biedt veelzijdige mogelijkheden. Of het nu gaat om een kleed- en waskamer zoals de huidige eigenaar het gebruikt, of een ideale werk- of kinderkamer, de keuze is aan jou!

De badkamer, gelegen aan de achterkant van het huis, is uitgerust met een ligbad, douchecabine, wc en dubbele wastafel.
Het kozijnwerk heeft enig onderhoud nodig; overweeg de mogelijkheid van een kunststof dakraam om de ruimte meteen een frisse en moderne uitstraling te geven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over toekomstig onderhoud.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is een zolderkamer die perfect te gebruiken is als heerlijke tienerkamer.
Vanuit het dakraam kun je uren turen over het weidse polderlandschap, wat deze ruimte tot een oase van rust maakt.

Ook hier geldt dat - net als in de badkamer - het het overwegen waard is om het dakraam te vervangen door een onderhoudsvrij kunststof dakraam.

Tuin

De tuin, een fijn plek voor privacy en ontspanning, is een waardevolle toevoeging aan dit thuis. Verschillende terrassen nodigen uit tot buitenleven en bieden de ideale plekken om te genieten van de zon of een gezellige avond met vrienden. Maar dat is nog niet alles!

Een houten tuinhuis met een gezellige overkapping versterkt de charme van de tuin. Met afmetingen van circa 3 x 6 meter biedt het de perfecte ruimte voor een loungeset, een borreltafel of zelfs een jacuzzi. Hier kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven, of het nu een zonnige zomerdag is of een knusse winteravond.

Circa 35m2 van deze tuin wordt gehuurd van de gemeente voor een bedrag van circa 135 euro per jaar. Dit gedeelte is geheel geïntegreerd bij de eigen tuin.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken