slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg 40.jpg 41.jpg 42.jpg 43.jpg 44.jpg 45.jpg 46.jpg 47.jpg 48.jpg 49.jpg 50.jpg 51.jpg 52.jpg 53.jpg 54.jpg 55.jpg 56.jpg 57.jpg 58.jpg 59.jpg 60.jpg 61.jpg 62.jpg 63.jpg
Verkocht

Verkocht: Havenweg 17, 4671 BS Dinteloord

€ 545.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 410 m²
Woonoppervlakte 189 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Welkom in deze tijdloze schoonheid die de sfeer van de bouwperiode van de jaren '50 combineert met moderne gemakken, gelegen op een prachtige locatie aan de havenkom van Dinteloord. Dit ruime huis met zijn karakteristieke uitstraling is meer dan alleen een woning; het is een stukje geschiedenis, een oase van comfort en een heerlijke plek om thuis te komen.

De garage, direct verbonden met het... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1953
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05965
Vraagprijs € 545.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 30 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1953
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Tentdak
Isolatievormen Dubbel glas, Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 410 m²
Woonoppervlakte 189 m²
Woonkameroppervlakte 45,88 m²
Keukenoppervlakte 15,52 m²
Inhoud 833 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 33 m²
Oppervlakte externe bergruimte 42 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 15 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Intergas
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2013
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Dubbele wastafel, Inloopdouche, Ligbad, Toilet
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Steenbergen F 3755
Perceeloppervlakte 410 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Welkom in deze tijdloze schoonheid die de sfeer van de bouwperiode van de jaren '50 combineert met moderne gemakken, gelegen op een prachtige locatie aan de havenkom van Dinteloord. Dit ruime huis met zijn karakteristieke uitstraling is meer dan alleen een woning; het is een stukje geschiedenis, een oase van comfort en een heerlijke plek om thuis te komen.

De garage, direct verbonden met het huis, biedt parkeergelegenheid en extra opslagruimte. De heerlijke tuin is een groen paradijs, compleet met een grote multifunctionele schuur. Of je nu een fervent tuinier bent, een hobbyist die ruimte nodig heeft of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, deze tuin biedt eindeloze mogelijkheden.

Het is een huis met karakter, met een verhaal, en het wacht op jou om de volgende hoofdstukken te schrijven.

Indeling

We betreden dit huis via de ruime entree, met een garderobe en meterkast (10 groepen, kookgroep, krachtgroep en 3 aardlekschakelaars).

De voorkamer straalt warmte en karakter dankzij de eikenhouten vloer, die niet alleen duurzaam is maar ook een charmante uitstraling heeft. De voorkamer is gescheiden van de achterkamer door prachtige ensuite deuren en kasten.
De achterkamer is een lichte ruimte, met tuindeuren die uitkomen op het terras. Deze kamer is ideaal voor ontspanning, entertainment of het genieten van een goed boek.

De tussenhal maakt de verbinding met de keuken en is voorzien van mooie lambrisering. Hier is ook de toiletruimte en de trapopgang naar de volgende verdieping.

De keuken is een waar hoogtepunt van dit huis, met een gevlinderde betonvloer die is afgewerkt met een speciale coating voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.
De keukenopstelling is strak en eigentijds, met een granieten werkblad. De keuken is uitgerust met een Boretti fornuis met 4 gaspitten, een bakplaat, 2 ovens en een bijpassende afzuigkap. Voor de culinaire enthousiasteling is er een Miele combi stoomoven, perfect om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. De keuken is compleet met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Siemens koelkast en vriezer en een vaatwasser.

Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder: een koele ruimte die plaats biedt voor bijvoorbeeld het bewaren van voorraad en de mooiste flessen wijn.

Eerste verdieping

Als je de trap naar de eerste verdieping oploopt, kom je op overloop met een handige bergkast. Hier vind je dezelfde prachtige eikenhouten vloer die doorloopt naar de master bedroom, wat zorgt voor een naadloze en warme overgang.

De master bedroom is aan de achterkant van het huis en compleet met vaste kasten om je kleding netjes op te bergen. Het balkon bij deze kamer is de kers op de taart, waar je kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht op de tuin. Stel je voor dat je wakker wordt in de ochtendzon, met een kopje koffie in de hand, op je eigen balkon. Is dat even een lekker start van de dag?!

De twee slaapkamers aan de voorkant van het huis bieden een schilderachtig uitzicht over de havenkom. Met afmetingen van (3,65m * 4,52m) en (3,65m * 3,74m) zijn dit prachtige kamers voor opgroeiende kinderen, maar ook goede werk- of hobbykamers.

De badkamer is stijlvol in zwart en wit. Hier vind je een dubbele wastafel voor extra gemak, een ligbad om te ontspannen na een lange dag, een hangend toilet en een inloopdouche voor de ochtendopfrisbeurt.

Tweede verdieping

En dan een ware verrassing op zolder!
Noemen we het een loft? Een gastenkamer of een tienerparadijs? Vast staat dat het een mooie zolderruimte is, met veel daglicht doordat aan alle zijden ramen zijn.
Ook hier zien we de mooie eikenhouten vloer; de schuine wanden zijn afgewerkt met houten delen.
Verder is er een wastafelmeubeltje, aansluitpunt voor de wasmachine en opstelplaats voor de HR Combi ketel (Intergas HR combi 2013).

Tuin

De tuin van dit huis is een waar buitenparadijs, met een reeks van prachtige voorzieningen die perfect zijn om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Hier is een overzicht van wat je in de tuin kunt vinden.

Verschillende terrassen:
Direct grenzend aan het huis vind je een royaal terras, de ideale plek om te genieten van de zon, buiten te dineren of gewoon te ontspannen. Midden- en achterin de tuin zijn ook verschillende terrassen - én een mooie gepotdekselde overkapping met pannendak- waardoor je altijd naar behoefte een plekje in de zon of in de schaduw kunt vinden.

Plunge-pool en vijvertje:
Een verrassende toevoeging aan de tuin is de plunge-pool, waar je kunt afkoelen op warme dagen of gewoon kunt ontspannen in het verfrissende water. Ben jij zo'n bikkel die zijn lichaam 365 dagen per jaar een plons in koud water gunt? Dan kan dat hier gewoon in je eigen tuin!
Een charmant vijvertje voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de tuin en creëert een rustige sfeer.

Een schuur als multifunctionele ruimte, met bergzolder:
Hier is maar liefst 40 m² ruimte om te doen wat je wilt. Ingericht met onder andere een keukenblokje, barretje, werkbank, houtkachel en toiletruimte.
Daarboven een ruime bergzolder voor het opslaan van spullen die je niet dagelijks gebruikt.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken