slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
F - -1.jpg F - -24.jpg F - -22.jpg F - -6.jpg F - -9.jpg F - -5.jpg F - -13.jpg F - -16.jpg F - -17.jpg F - -18.jpg F - -19.jpg F - -20.jpg F - -21.jpg F - -22.jpg F - -23.jpg F - -24.jpg F - -25.jpg F - -26.jpg F - -28.jpg F - -27.jpg F - -32.jpg F - -33.jpg F - -34.jpg F - -29.jpg F - -35.jpg F - -36.jpg F - -38.jpg F - -39.jpg F - -40.jpg F - -8.jpg F - -9.jpg F - -10.jpg F - -12.jpg F - -6.jpg F - -11.jpg F - -7.jpg F - -3.jpg F - -4.jpg
Verkocht

Verkocht: J. van Zantenstraat 1, 4194 RJ Meteren

€ 485.000,- k.k.
Type object Woonhuis, herenhuis, geschakelde woning
Perceeloppervlakte 296 m²
Woonoppervlakte 124 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

De verkoop bij inschrijving is gesloten - Succesvol Verkocht

Royaal wonen aan de rand van Meteren...

Deze prachtig ontworpen vrijstaande woning met garage bevindt zich aan de rand van de gewilde woonwijk "Kalenberg". Tijdens de route door de wijk passeer je voornamelijk vrijstaande en 2/1-kapwoningen, wat een prettige sfeer geeft. Op korte afstand bevinden zich verschillende voorzieningen... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, herenhuis, geschakelde woning
    Bouwperiode 1998
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05956
Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 7 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, geschakelde woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Ankerloze spouwmuren, Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 296 m²
Woonoppervlakte 124 m²
Woonkameroppervlakte 26 m²
Keukenoppervlakte 11,23 m²
Inhoud 515 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 22 m²
Oppervlakte externe bergruimte 8 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 18 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school, Nabij snelweg
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering West
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Nefit HRC 25/CW4 II Trendline
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2016
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Vloerverwarming, Wastafel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
GELDERMALSEN H 1967
Perceeloppervlakte 296 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

De verkoop bij inschrijving is gesloten - Succesvol Verkocht

Royaal wonen aan de rand van Meteren...

Deze prachtig ontworpen vrijstaande woning met garage bevindt zich aan de rand van de gewilde woonwijk "Kalenberg". Tijdens de route door de wijk passeer je voornamelijk vrijstaande en 2/1-kapwoningen, wat een prettige sfeer geeft. Op korte afstand bevinden zich verschillende voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, een supermarkt en een sportschool. Geldermalsen ligt slechts op enkele fietsminuten afstand, met een breed scala aan voorzieningen zoals winkels, restaurants, een NS-station, jachthaven en een overdekt zwembad.

Deze woning is optimaal geschikt voor een gezin en beschikt over maar liefst 4 ruime slaapkamers. De tuin valt op door zijn royale omvang en charmante inrichting, inclusief een heerlijk terras met veranda, een goed onderhouden gazon en smaakvolle borders. Zelfs 's avonds is de tuin een aangename plek om te vertoeven. Meteren heeft een uitstekende geografische ligging, op slechts enkele autominuten van de snelwegen A2 en A15.

Indeling

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een uitnodigende ontvangsthal. De vloer is voorzien van stijlvolle keramische plavuizen en dankzij de vele ramen in de voordeur komt er veel natuurlijk licht binnen. In de hal vind je een schoonloopmat, meterkast, toiletruimte en een massief houten trap naar de bovenverdieping. De toiletruimte is compleet met fontein, ontluchtingsraam en mechanische ventilatie.

Via een glas-in-lood paneeldeur betreed je het ruime woongedeelte, een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. Dit gedeelte is opgedeeld in een open keuken en een woonkamer. De keuken, aan de voorzijde van het huis, heeft dezelfde plavuizenvloer als de hal. De U-vormige opstelling heeft een granieten werkblad en biedt voldoende ruimte om culinair bezig te zijn. Voorzien van een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, Quooker en een XL koelkast, ontbreekt het niet aan gemak. Opbergruimte is ruimschoots aanwezig, waaronder zes korfladen, twee Le Mans carrouselkasten en een hoge kastenwand. Staand aan het aanrecht geniet je van een panoramisch uitzicht over het charmante straatbeeld van de ruim opgezette Jan van Zantenstraat. Praktisch zijn het plissé-gordijn (up-en-down-systeem) en het elektrisch bedienbare zonwerende screen.

De royale woonkamer staat in open verbinding met de keuken en ligt aan de tuinzijde. De eiken parketvloer geeft warmte en sfeer aan deze ruimte. De brede glaspui met grote ramen en openslaande deuren voegt een extra dimensie toe aan de woonkamer. Je geniet van een prachtige lichtinval en een aangenaam uitzicht op de prachtig aangelegde tuin. Kamerhoge gordijnen zorgen voor privacy en sfeer.

Het terras onder de veranda is een heerlijk verlengstuk van de woonkamer. De duurzame aluminium constructie is uitgerust met geïntegreerde verlichting, polycarbonaat dakpanelen en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Praktische extra's zijn de stopcontacten en een terrasverwarmer.

De ruime geïsoleerde garage is vanuit het huis bereikbaar via de hal. In de voorgevel bevinden zich geïsoleerde openslaande garagedeuren en in de achtergevel een deur naar de tuin. In deze garage vind je een vloeistofdichte vloer met een terrazzo uitstraling, een radiator, de wasmachine-/drogeraansluiting, de installatie van de Boshuis waterontharder en tl-verlichting.

Eerste verdieping

Een prachtige massief houten trapopgang leidt je vanuit de hal naar de eerste verdieping. Het raam in de trapopgang zorgt voor een welkome dosis natuurlijk licht. Op de overloop grenzen drie mooie slaapkamers, een badkamer en een praktische kastruimte. Op de vloer ligt tapijt in een natureltint en elke slaapkamer heeft een andere kleurstelling, wat een stijlvolle touch geeft.

De ruime hoofdslaapkamer, aan de voorzijde gesitueerd, biedt via de ramen een charmant uitzicht op de straat. De blauwe tint op de wanden en het Parijse fotobehang creëren een sfeervolle ambiance. Het stopcontact hoog in de wand is ideaal voor een televisie.
De tweede en derde slaapkamer liggen aan de tuinzijde en baden in prachtig natuurlijk licht dankzij de grote ramen met uitzicht op de weelderige tuin.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en een toilet. De ventilatie wordt verzorgd door het ontluchtingsraam en de mechanische ventilatie. Zowel de badkamer als twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste hor.

Tweede verdieping

Een vaste gestoffeerde trapopgang brengt je naar de ruime voorzolder. Hier zorgt het Velux-dakvenster voor daglicht en ventilatie. Naast de CV-opstelling en veel praktische opbergruimte is er zelfs ruimte voor een logeerbed.

De royale vierde slaapkamer is zonder twijfel een volwaardig slaapvertrek. Het hoge raam in de zijgevel zorgt voor heerlijke lichtinval en is voorzien van een vaste hor voor extra comfort en een screen voor verduistering en temperatuurregulatie.

Zowel op de voorzolder als in de slaapkamer is slim gebruik gemaakt van het knieschot, waar handige kastruimte is gecreëerd.

Tuin

Voor de woning strekt zich een oprit van klinkerbestrating uit en een charmante voortuin. Het geheel krijgt een sfeervol karakter door de gevellantaarns en de tuinlantaarn. Praktisch is de aanwezigheid van een dubbel stopcontact.

De achtertuin kan worden omschreven als een heerlijke loungetuin, waar je tot in de late uurtjes kunt genieten. De veranda biedt een gezellige, beschutte zitplek. De kwalitatieve aluminium constructie is gepoedercoat en voorzien van geïntegreerde verlichting. Het ruime gazon en de gevarieerd ingerichte borders maken het plaatje aantrekkelijk en compleet. Privacy is gegarandeerd door de houten erfafscheiding. Het houten tuinchalet biedt veel praktische opbergruimte en is voorzien van elektra, verlichting en verwarming. De afsluitbare houten poort verleent ten slotte toegang tot het burenpad van de achterliggende woningen.

Bijzonderheden

Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangename plek om thuis te komen. Vloerverwarming in de hal, keuken en de badkamer biedt extra comfort. Ook is er een waterontharder aanwezig.

Meteren, een sfeervol dorp met een rijke geschiedenis, vormt het idyllische decor voor deze prachtige woning. Gelegen in de gemeente West Betuwe, biedt Meteren een rustige en groene omgeving waar het prettig wonen is. Met zijn landelijke karakter en gezellige sfeer weet Meteren zijn bewoners te charmeren.

Het dorp kenmerkt zich door zijn centrale ligging in het Betuwse landschap, omringd door boomgaarden en uitgestrekte velden. Hier geniet je van het beste van twee werelden: de serene rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Samen met Geldermalsen biedt Meteren een scala aan voorzieningen, waaronder lokale winkels, gezellige eetgelegenheden en diverse recreatiemogelijkheden.

De hechte gemeenschap van Meteren staat bekend om haar vriendelijke inwoners en de actieve betrokkenheid bij lokale evenementen en initiatieven. Regelmatig vinden er gezellige bijeenkomsten plaats, waardoor je snel je buren leert kennen en je je direct thuis voelt.

Daarnaast is Meteren gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke uitvalswegen, zoals de A2 en A15, waardoor steden als Utrecht, Tiel en 's-Hertogenbosch eenvoudig te bereiken zijn. De nabijheid van het NS-station Geldermalsen maakt het reizen met het openbaar vervoer ook zeer toegankelijk.

DE PLUSPUNTEN

• Een ruime gezinswoning
• Maar liefst vier slaapkamers
• Gelegen in een ruim opgezette woonomgeving
• Een mooie positie in de straat
• Nabijheid van scholen en winkelvoorzieningen
• Het gezellige centrum van Geldermalsen op slechts 5 minuten fietsen
• Het NS-station Geldermalsen is bereikbaar in 8 minuten fietsen
• Gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen A15 en A2

Wil je deze woning zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken