slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Graaf van Egmondstraat 69b outside-1.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-5.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-9.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-16.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-15.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-11.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-10.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-12.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-13.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-19.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-18a.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-6.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-2.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-4.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-3.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-21.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-22.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-53.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-24.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-52.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-25.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-26.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-26a.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-27.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-28.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-29.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-32.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-33.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-34.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-35.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-39.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-40.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-41.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-45.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-43.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-44.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-46.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-31.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-47.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-38.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-36.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-10.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-11.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-12.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-13.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-14.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-60.jpg Graaf van Egmondstraat 69b-61.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-3.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-4.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-2.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-6.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-7.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-8.jpg Graaf van Egmondstraat 69b outside-9.jpg
Verkocht

Verkocht: Graaf van Egmondstraat 69b, 3261 AK Oud-Beijerland

€ 550.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, half vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 205 m²
Woonoppervlakte 107 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Gelijkvloers, label A, keurig afgewerkt EN uitstekend onderhouden. Stap binnen in jouw nieuwe thuis, gelegen aan de Graaf Van Egmondstraat 69-b in het geliefde Oud-Beijerland. Hier wacht een charmante en zeer goed afgewerkte bungalow op je, waarin het genot van rust en privacy samenvloeit met de nabijheid van alle benodigdheden. De in 2014 gebouwde woning beschikt over woonkamer, keuken, 2 slaa... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, bungalow, half vrijstaande woning
    Bouwperiode 2014
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00544
Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 8 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, half vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2014
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Ankerloze spouwmuren, Dakisolatie, HR-glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 205 m²
Woonoppervlakte 107 m²
Inhoud 360 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 8 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In woonwijk
Tuin
Type Patio
Oriëntering Noorden
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Verwarmingssysteem Airconditioning, Vloerverwarming, Warmtepomp
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Heeft airco Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Oud-Beijerland D 6865
Perceeloppervlakte 205 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Gelijkvloers, label A, keurig afgewerkt EN uitstekend onderhouden. Stap binnen in jouw nieuwe thuis, gelegen aan de Graaf Van Egmondstraat 69-b in het geliefde Oud-Beijerland. Hier wacht een charmante en zeer goed afgewerkte bungalow op je, waarin het genot van rust en privacy samenvloeit met de nabijheid van alle benodigdheden. De in 2014 gebouwde woning beschikt over woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, inpandige berging, wasruimte, patio en een oprit voor 2 auto's. Natuurlijk helpt een goede locatie ook mee aan je woongenot. Of je nu zin hebt in een gezellig terrasje, wilt shoppen in de buurt of verlangt naar een ontspannende wandeling langs het spui, deze locatie biedt het allemaal. Tel daarbij de uitstekende bereikbaarheid via diverse uitvalswegen op, en je hebt de ideale plek gevonden. En laten we niet vergeten dat deze woning ook milieubewust is, met maar liefst 15 zonnepanelen en een warmtepomp! Woon jij hier de komende jaren zorgeloos op deze heerlijke plek?

Indeling:
De bungalow heeft een volledig gelijkvloerse indeling, wat betekent dat alle faciliteiten gemakkelijk toegankelijk zijn zonder trappen te beklimmen. De ruime en goed afgewerkte woonkamer heeft gestuukte wanden, een grijze tegelvloer, een moderne gashaard en grote ramen met uitzicht op de voorzijde en patio. De grote raampartijen lopen door tot aan de vloer, waardoor je altijd in contact staat met buiten. De elektrische rolluiken aan de voorzijde bieden dan juist weer extra veiligheid en privacy.

Een moderne keuken mag natuurlijk niet ontbreken. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur (Siemens), een Quooker, inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven. Het spoeleiland met eetgedeelte en hoge krukken maken de keuken niet alleen functioneel maar ook gezellig. Een lust voor het oog met zijn luxe uitstraling. Verder heb je in de winter vanwege de vloerverwarming warme voeten en hou je het zomers heerlijk koel met de aanwezige airconditioning.

De badkamer is smaakvol en compleet, met een douche, wastafel en toilet. Comfortabel wonen is gegarandeerd met alles op één niveau. Beide slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. Beide slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning voor de ideale temperatuur in de zomer. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning.

Handig is ook de aparte wasruimte (naast de badkamer) en inpandige berging met deur naar de openbare weg. Een prima bergruimte voor de elektrische fiets en de nodige voorraad.

Patio:
Via de schuifpui betreed je de patio, jouw eigen buitenparadijs om te ontspannen of gasten te ontvangen. De buitenschilderwerken zijn onlangs uitgevoerd in 2023, dus geen zorgen over onderhoud op korte termijn.

Klaar voor de volgende stap? Deze moderne bungalow aan de Graaf Van Egmondstraat 69-b staat klaar om jou te verwelkomen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. We kijken ernaar uit om je deze woning te laten zien, waar alles gelijkvloers is voor ultiem wooncomfort!

Pluspunten van deze woning:

- Gelijkvloerse indeling voor gemak en comfort
- Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur
- Netjes afgewerkte badkamer zonder trappen te beklimmen
- 15 zonnepanelen voor energiezuinig wonen
- Ruime slaapkamers met plaats voor tweepersoonsbed en kast

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken