slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Poortlaanv v4.png Poortlaan 26-5.jpg Poortlaan 26-4.jpg Poortlaan 26-1.jpg Poortlaan 26-2.jpg Poortlaan 26-3.jpg Poortlaan 26-6.jpg Poortlaan 26-7.jpg Poortlaan 26-8.jpg Poortlaan 26-9.jpg Poortlaan 26-10.jpg Poortlaan 26-13.jpg Poortlaan 26-14.jpg Poortlaan 26-21.jpg Poortlaan 26-23.jpg Poortlaan 26-27.jpg Poortlaan 26-18.jpg Poortlaan 26-19.jpg Poortlaan 26-20.jpg Poortlaan 26-30.jpg Poortlaan 26-31.jpg Poortlaan 26-15.jpg Poortlaan 26-16.jpg Poortlaan 26-28.jpg Poortlaan 26-34.jpg Poortlaan 26-35.jpg Poortlaan 26-36.jpg Poortlaan 26-37.jpg Poortlaan 26-47.jpg Poortlaan 26-46.jpg Poortlaan 26-48.jpg Poortlaan 26-49.jpg Poortlaan 26-51.jpg Poortlaan 26-42.jpg Poortlaan 26-43.jpg Poortlaan v3.png Poortlaan v1.png
Verkocht

Verkocht: Poortlaan 26, 3261 PB Oud-Beijerland

€ 519.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 298 m²
Woonoppervlakte 128 m²
Aanvaarding Direct
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Ontdek deze prachtige, ruime twee-onder-één-kapwoning met garage in de geliefde woonwijk Poortwijk in Oud-Beijerland. Met een royaal woonoppervlak van 128m² en een perceeloppervlakte van 298m², biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Stap binnen in de riante woonkamer die eenvoudig op te delen is in een gezellig eetgedeelte en een comfortabele zithoek. De slaapkamers zijn eveneens roya... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1998
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00509
Vraagprijs € 519.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding Direct
Laatste wijziging Donderdag 21 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Samengesteld
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 298 m²
Woonoppervlakte 128 m²
Inhoud 510 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 13 m²
Oppervlakte externe bergruimte 4 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 20 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Zijtuin
Tuin 2 - Oriëntering Noord west
Tuin 2 - Staat Normaal
Tuin 3 - Type Achtertuin
Tuin 3 - Oriëntering Zuid-west
Tuin 3 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Vaillant EcoTec Pro
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2013
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Mogelijkheid voor open haard, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Dubbele wastafel, Inloopdouche, Toilet
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Oud-Beijerland K 1186
Perceeloppervlakte 298 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Ontdek deze prachtige, ruime twee-onder-één-kapwoning met garage in de geliefde woonwijk Poortwijk in Oud-Beijerland. Met een royaal woonoppervlak van 128m² en een perceeloppervlakte van 298m², biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Stap binnen in de riante woonkamer die eenvoudig op te delen is in een gezellig eetgedeelte en een comfortabele zithoek. De slaapkamers zijn eveneens royaal bemeten, en er is zelfs een moderne badkamer aanwezig. Met een woonkamer, keuken, hal, garage (direct toegankelijk vanuit de woning), 4 slaapkamers, een ruime voorzolder, twee dakterrassen op het zuidwesten en noordwesten, een grote achtertuin (met meerdere zonnige zitjes), zijtuin en berging, is dit huis absoluut compleet. Het gemak van parkeren voor de deur is een groot pluspunt, naast de aanwezige garage. Bovendien bevindt het gezellige centrum van Oud-Beijerland zich op fietsafstand, met een scala aan winkels, restaurants en terrassen. Supermarkten, basisscholen en kinderopvang zijn ook goed bereikbaar vanuit deze ideale locatie. Kom deze woning bezichtigen en voel je welkom!

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst tref je een ruime hal met toegang tot het toilet, de meterkast, de garage, de trapopgang naar de eerste verdieping en natuurlijk de woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt uitzicht op de achtertuin. Deze woonkamer kan eenvoudig worden opgedeeld in twee secties: een ruimte voor een grote eethoek en een ruimte voor een comfortabele zithoek. De woonkamer is voorzien van een prachtige Macedonië marmeren vloer met vloerverwarming, een aluminium schuifpui en behang op de muren. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de woonkamer een aangename en lichte ruimte is. Grenzend aan de woonkamer vind je de keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook hier zorgen grote ramen voor een mooi uitzicht op de Poortlaan. De keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast en een fornuis (gaskookplaat niet functioneel), en biedt voldoende opbergruimte met zijn vele keukenkasten.

Eerste verdieping:
Op de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers, een moderne badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. De eerste en tweede slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning, terwijl de derde slaapkamer (met inbouwkast/trapkast) en de badkamer aan de voorzijde zijn gelegen. Een interessant detail van deze woning is het unieke dakontwerp, dat resulteert in hoge plafonds in de slaapkamers en een gevoel van ruimtelijkheid creëert. Vanuit de tweede slaapkamer heb je toegang tot een groot dakterras op het noordwesten, waar je kunt genieten van het uitzicht op de naburige straat. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, dubbele wastafel, badkamerkast en een handdoekradiator. De badkamer heeft een eigentijdse uitstraling met zijn antraciet- en witte kleurenschema.

Tweede verdieping:
Op de voorzolder vind je aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals de CV-ketel (Vaillant). Op deze verdieping bevindt zich tevens de vierde slaapkamer, die ook toegang biedt tot een dakterras op het zuidwesten. Deze slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een compleet slaapkamerinterieur. Een groot pluspunt op deze verdieping is de bergruimte onder het schuine dak. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht op deze verdieping.

Tuin:
Houd je van een ruime tuin waarin je jouw groene vingers kunt laten wapperen? Dan moet je zeker deze woning komen bekijken! Het huis is heeft een groot perceel met een berging en ligt op het noordoosten. Met zowel de achtertuin als de zijtuin heb je de mogelijkheid om op elk moment van de dag een zonnig plekje op te zoeken. Via de zijtuin bereik je gemakkelijk de voorzijde van de woning. De voortuin biedt de gelegenheid om je auto op eigen terrein te parkeren, en er zijn ook ruime parkeermogelijkheden voor en naast de woning.

Wil je deze woning graag bezichtigen? Wees welkom en maak een afspraak!

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Sluiten

Recent bekeken