slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -45.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -47.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -46.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -40.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -26.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -27.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -30.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -29.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -33.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -34.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -36.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -35.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -25.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -24.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -22.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -21.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -20.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -17.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -16.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -13.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -12.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -9.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -8.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -7.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -6.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -4.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -3.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -2.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -42.JPG Leeghwaterstraat 10 Uitgeest De Groot -44.JPG
Verkocht

Verkocht: Leeghwaterstraat 10, 1911 SB Uitgeest

€ 475.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 169 m²
Woonoppervlakte 140 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Welkom bij deze comfortabele en keurig onderhouden woning aan de Leeghwaterstraat 10 in Uitgeest. Deze charmante eengezinswoning verwelkomt je met open armen en biedt een perfecte combinatie van modern comfort en huiselijke warmte. Duurzaamheid staat centraal in dit huis, met 8 zonnepanelen op het dak van de schuur en een zonnecollector op het dak van de woning. Hiermee draag je niet alleen bij... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1970
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05579
Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 5 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1970
Dakbedekking PVC
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 169 m²
Woonoppervlakte 140 m²
Woonkameroppervlakte 33,11 m²
Keukenoppervlakte 8,1 m²
Inhoud 415 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Houtkachel, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Dubbele wastafel, Ligbad, Toilet
Tuin aanwezig Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft zonnecollectoren Ja
Kadastrale gegevens
Uitgeest B 5130
Perceeloppervlakte 169 m²

Beschrijving

Welkom bij deze comfortabele en keurig onderhouden woning aan de Leeghwaterstraat 10 in Uitgeest. Deze charmante eengezinswoning verwelkomt je met open armen en biedt een perfecte combinatie van modern comfort en huiselijke warmte. Duurzaamheid staat centraal in dit huis, met 8 zonnepanelen op het dak van de schuur en een zonnecollector op het dak van de woning. Hiermee draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar geniet je ook van de voordelen van energie-efficiënt wonen met een keurig energielabel A.
De omgeving is ideaal voor gezinnen, met een speeltuintje voor de deur waar kinderen veilig kunnen spelen. De nabijheid van uitvalswegen en sportverenigingen voegt extra gemak toe aan je dagelijkse leven. Uitgeest, ook wel bekend als watersportdorp, biedt recreatiemogelijkheden bij het Uitgeestermeer, waardoor je de perfecte balans vindt tussen actief buitenleven en ontspanning.

Indeling

Entree/ hal voorzien van vloerverwarming. Meterkast, bergkast en keurig modern toilet. Toegang naar de ruime woonkamer met gezellige houtkachel. De gloednieuwe moderne keuken is uitgerust met een kookeiland en met hoogwaardige inbouwapparatuur. Hier komt kookplezier samen met stijl, waardoor je de perfecte culinaire ervaring kunt creëren. De aangebouwde serre vormt een sfeervolle uitbreiding van de leefruimte, waar je kunt genieten van het uitzicht op de verzorgde tuin. De achtertuin, gelegen op het zuiden, is ideaal voor zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie. Een opvallend kenmerk van deze woning is de ruime schuur met puntdak die over de gehele breedte van de tuin loopt. Deze schuur biedt niet alleen extra opslagruimte, maar ook eindeloze mogelijkheden voor een werkplaats of hobbyruimte. De handige klusser zal hier zijn creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping

De tweede verdieping herbergt een handige voorzolder met toegang tot de vliering en de opstelling voor wasmachine/droger en cv-ketel. Hier is een vierde ruime slaapkamer met een dakkapel, wat zorgt voor een lichte en luchtige sfeer.
Kortom, deze woning is instap-klaar ! Je spullen pakken en verhuizen maar !

Bijzonderheden

• Keurig onderhouden woning
• Woonoppervlakte 139.2 m2
• Inhoud 552,31 m3
• 4 slaapkamers
• Hal en badkamer voorzien van vloerverwarming
• Nieuwe vloeren
• Keuken en toilet uit 2023
• Aangebouwde serre
• Tuin op het zuiden
• Zonnepanelen en zonnecollector
• Energielabel A
• Speeltuin voor de deur

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken