slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Instapklare tussenwoning in leuk hofje in Leerdam!

€425,000
Address: Voorhof 9, 4142 GB Leerdam
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 135 m²
Liveable area 133.7 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Instapklare tussenwoning in leuk hofje in Leerdam!

In misschien wel het leukste hofje van Leerdam, om de hoek van de Lingedijk en rivier de Linge, ligt deze in 2017 gebouwde, instapklare tussenwoning van 134 m². Er zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer en zolder en een fijne achtertuin op het zuidoosten. Achter de woning ligt een eigen parkeerplaats.

Je hoeft in feite niets meer aan d... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2017
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06864
Asking price €425,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 April 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2017
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Full, HR glazing
Surfaces and content
Plot size 135 m²
Floor Surface 133.7 m²
Living area 39 m²
Kitchen area 13 m²
Content 474 m³
External surface area storage rooms 5.7 m²
External surface area 11.7 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North west
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Leerdam D 1030
Area 135 m²
Range Entire lot

Description

Instapklare tussenwoning in leuk hofje in Leerdam!

In misschien wel het leukste hofje van Leerdam, om de hoek van de Lingedijk en rivier de Linge, ligt deze in 2017 gebouwde, instapklare tussenwoning van 134 m². Er zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer en zolder en een fijne achtertuin op het zuidoosten. Achter de woning ligt een eigen parkeerplaats.

Je hoeft in feite niets meer aan deze woning te doen. In 2023 is de keuken voorzien van nieuwe apparatuur en alles is netjes onderhouden. De zolder biedt eventueel mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren. Ook de ligging is perfect: vlakbij voorzieningen, scholen en bezienswaardigheden, en je zit binnen een paar minuten op de snelweg richting Utrecht, Den Bosch of Breda.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het grijs betegelde toilet is voorzien van een hangcloset en fonteintje. De laminaatvloer wordt doorgetrokken richting de woonkamer en open keuken.

De woonkamer is ruim (39m²), met openslaande deuren naar de achtertuin. Meerdere hoge ramen maken het de hele dag door heerlijk licht in deze ruimte. Er is een trapkast gerealiseerd voor extra opbergruimte.

De eetkeuken is uitgevoerd in het wit met een donkerbruin, houtlook werkblad. In 2023 zijn een nieuwe koelkast, afzuigkap en vaatwasser geplaatst. Verder beschikt de keuken over een spoelbak met mengkraan, dubbele combi-ovens, vriezer en een 5-pits gasfornuis met afzuiging. De eethoek is bij de keuken getrokken.

First floor

De eerste verdieping bestaat uit een overloop met toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping. Aan de voorzijde vind je een slaapkamer, welke uitkijkt op het hofje. De naastgelegen badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, toilet, inloopdouche met hand- en regendouche, een handdoekradiator en een wasmeubel. Dankzij de twee raampartijen biedt de badkamer een zee aan licht én ventilatiemogelijkheden. Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Een open trap biedt toegang tot de zolderverdieping.

Second floor

De zolderverdieping biedt aan weerszijden knieschotten voor extra bergruimte. Momenteel staan de wasmachine en droger hier opgesteld, evenals de cv-ketel. De verdieping is maar liefst 37m² groot; je kunt hier met gemak een of twee extra slaapkamers creëren of bijvoorbeeld een kantoor- of hobbyruimte.

Garden

De voorkant van de woning beschikt over een veranda. Zo speels als hier zie je ze niet vaak! Hier geniet je ‘s avonds van de avondzon terwijl je uitkijkt op het autovrije hofje. Achter de woning ligt een “kleine maar fijne”, zonovergoten achtertuin. De tuin is volledig betegeld en er staat een fietsenschuurtje achterin. Achter de woning is een parkeerplaats.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 21.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis. Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen. Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels, galeries, de glasblazerij en het Nationaal Glasmuseum. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een uitgebreid diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed