slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zoek een makelaar in uw omgeving

Welkom bij DIVA Makelaars
Wij zijn een actieve makelaar en maken deel uit van een landelijk samenwerkingsverband tussen ervaren makelaars, hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Ook in Zoetermeer werken wij uitsluitend samen met ervaren lokale specialisten. 

Diverse DIVA en VBO Makelaars wonen en werken in Zoetermeer. Wilt u een woning kopen of verkopen maak dan een afspraak via 070 4483150 of reageer via ons contactformulier

NIEUW IN DE VERKOOP!

 Alferbos 116 Zoetermeer

 

KOOPWONINGEN ZOETERMEER

HUURWONINGEN ZOETERMEER


Vraag aan Marcella Kapelle: "Marcella, kan jij aangeven wat een VBO Makelaar te bieden heeft aan de bewoners van Zoetermeer?" Antwoord: "Het onderscheidende vermogen van een VBO Makelaar is het persoonlijke contact, dat wij met onze klanten willen aangaan. Waar andere makelaarskantoren de eerste kennismaking met de klant door een verkoper laten doen en het echte werk uitbesteedt aan collega's, doet een VBO Makelaar vaak alles zelf. Het leggen van het eerste contact, het ontwikkelen van presentatiemateriaal per woning, de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop. Hierdoor heeft de klant slechts met één contactpersoon te maken, en dat wordt zeker gewaardeerd."

Vraag aan Gerard Penning: "Gerard, in de huidige markt worden aantrekkelijk geprijsde woningen snel verkocht. Wat is het geheim om de woning te verkopen tegen de hoogste prijs? "Antwoord: De basis is een reële (scherpe) prijs in combinatie met een Open Huis. Hierdoor hebben wij meestal meerdere kopers waardoor wij regelmatig weer boven de vraagprijs verkopen en de beste koper kunnen selecteren.

en Twitter doen het erg goed. Hierdoor verkopen wij snel en vaak boven de vraagprijs.Daarnaast maken wij voor iedere woning een op maat gemaakte marketing campagne. DIVA Makelaars is sterk op het gebied van sociale media en vooral onze campagnes op Facebook, Instagram en Twitter.

Armin Streekstra vult aan: "Wij zijn trouwens allemaal zelfstandig ondernemer. Alleen de meest gemotiveerde en succesvolle makelaars zijn crisisbestendig gebleken. Dit maakt het voor de klant makkelijker om een keuze voor ons te maken."

DIVA Makelaars is een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO makelaars. DIVA staat voor 'Ster', wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit richting de consument. 

Armin Streekstra is oprichter en één van de kantooreigenaren van DIVA Makelaars sinds de start in Nederland. Door de aantrekkende woningmarkt is hij voor Zoetermeer op zoek naar ervaren makelaars. Kijk voor meer informatie op: www.divamakelaars.nl

Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden over wie wij zijn en wat wij u te bieden hebben.

Team van Makelaar Zoetermeer