Over DIVA Makelaars

Ondernemer Armin Streekstra is onlangs gestart met DIVA Makelaars: een voor Nederland nieuw makelaarsconcept! Hij gaat hiermee op unieke wijze de huizenmarkt in Den Haag en de rest van Nederland benaderen. DIVA Makelaars staat voor ‘landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd.  

Streekstra zegt hierover:  “Ik geloof in de drive van zelfstandig werkzame makelaars en de resultaten die je in groepsverband kunt behalen. De consument wil echter maar één ding: een lokaal ervaren makelaar die zijn of haar woning in korte tijd voor de hoogste prijs weet te verkopen en dan ook nog eens met de minste zorgen”.

Armin Streekstra heeft jarenlange ervaring als financieel adviseur en als makelaar van een eigen makelaarskantoor met meerdere vestigingen, welke tot voor kort behoorde tot de RE/MAX- organisatie. RE/MAX is vooral internationaal georiënteerd. De meeste mensen verhuizen in een straal van ongeveer 20 kilometer rond de oude woning en dan is het leuk dat je in 97 landen zit, maar in ons vak gaat het om de klant op de hoek van de straat.
Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
Op dit moment zijn er ruim 25 kantoren die samenwerken met DIVA Makelaars. In de komende jaren wordt dit zorgvuldig uitgebouwd naar een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO-makelaars en ervaren hypotheek- en verzekeringsadviseurs met als doel om de klant door heel Nederland optimaal te bedienen in het gehele (ver)koopproces.

DIVA
DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het  DIVA netwerk zijn dus ook ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio.

Doordat DIVA Makelaars samenwerkt met branchevereniging VBO Makelaar zijn opleiding en integriteit gewaarborgd. Streekstra hecht veel waarde aan het werken met goed getrainde makelaars. Ook voor DIVA Makelaars trekt hij deze lijn door.

Laat ons uw woonwens vervullen
Wilt u ook ervaren hoe Diva Makelaars uw woonwens kan vervullen, u kan helpen bij de verkoop van uw huis óf bij het zoeken naar een nieuwe woning? Neem dan direct contact op met DIVA Makelaars via telefoonnummer 088  448 31 00 (lokaal tarief) of een e-mail naar info@diva.nl

Op zoek naar collega's
DIVA Makelaars is op zoek naar die mannen en vrouwen die zich fulltime met hun vak bezig houden, die goed verkopen en die service gericht zijn. Dit kunnen makelaars zijn die een eenmanskantoor hebben en op zoek zijn naar een stuk professionele ondersteuning, of top verkopers van andere kantoren.

Iedere DIVA Makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en kan dus zelf reclame en marketing activiteiten ontwikkelen. Het feit dat binnen DIVA Makelaars alleen maar met succesvolle mensen gewerkt wordt is natuurlijk van het grootste belang voor u.

Voor meer informatie omtrent activiteiten van DIVA Makelaars kunt u terecht op onze pagina  samenwerken of neem rechtstreeks contact op met Armin Streekstra (directeur DIVA Makelaars) Telefoon 088 4483160 of via ons contactformulier.