slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zoek een makelaar in uw omgeving

Makelaar Schagen

Makelaar Schagen

Schagen
Welkom bij DIVA Makelaars

Wij zijn een actieve makelaar en maken deel uit van een landelijk samenwerkingsverband tussen ervaren makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Ook in Schagen werken wij uitsluitend samen met ervaren lokale specialisten.

Diverse DIVA en VBO Makelaars zijn actief in de regio in Schagen. Wilt u een woning kopen of verkopen maak dan een afspraak via 088 448 31 00 of reageer via ons contactformulier

Aanbod woningen in de regio Schagen i.s.m. Dé VBO Makelaar:

KOOPWONINGEN SCHAGEN 

HUURWONINGEN SCHAGEN

Vraag aan Marcella Kapellae: "Marcella, in de huidige markt worden woningen sneller verkocht. Wat is het geheim om de woning te verkopen tegen de hoogste prijs? "Antwoord: De basis is een reële (scherpe) prijs in combinatie met een Open Huis. Hierdoor hebben wij meestal meerdere kopers waardoor wij regelmatig weer boven de vraagprijs verkopen en de beste koper kunnen selecteren.

en Twitter doen het erg goed. Hierdoor verkopen wij snel en vaak boven de vraagprijs.Daarnaast maken wij voor iedere woning een op maat gemaakte marketing campagne. DIVA Makelaars is sterk op het gebied van sociale media en vooral onze campagnes op Facebook, Instagram 

Armin Streekstra vult aan: "Wij zijn trouwens allemaal zelfstandig ondernemer. Alleen de meest gemotiveerde en succesvolle makelaars zijn crisisbestendig gebleken. Dit maakt het voor de klant makkelijker om een keuze voor ons te maken."

DIVA Makelaars is een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO makelaars. DIVA staat voor 'Ster', wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit richting de consument. 

www.thuisinschagen.nl  

Team van Makelaar Schagen