slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zoek een makelaar in uw omgeving

Makelaar Archipelbuurt Den Haag

Makelaar Archipelbuurt Den Haag

Den Haag Archipelbuurt

Welkom bij DIVA Makelaars, Hypotheken & Verzekeringen

Wij zijn een actieve makelaar in de Archipelbuurt en doen het net even anders (lees actiever en persoonlijker). Onze makelaars wonen en/of werken in de Archipelbuurt en wij informeren u graag over de mogelijkheden, wie wij zijn en wat wij u te bieden hebben. 

Wij beschikken over lokale kennis en een ruim aanbod woningen:

KOOP WONINGEN DEN HAAG     

HUUR WONINGEN DEN HAAG  

ZOEKEN IN COMPLEET AANBOD   

Wilt u een woning kopen, verkopen, huren of verhuren maak dan een afspraak via 070-448 31 50 of reageer via ons contactformulier

Graag laten wij enkele van onze wijkspecialisten uit de Archipelbuurt aan het woord: 

Vraag aan Armin Streekstra: "Armin, kan jij aangeven wat DIVA Hofstad Makelaars te bieden heeft aan de bewoners van de Archipelbuurt?" Antwoord: "Het onderscheidende vermogen van onze makelaars is het persoonlijke contact dat wij met onze klanten willen aangaan. Waar andere makelaarskantoren de eerste kennismaking met de klant door een verkoper laten doen en het echte werk uitbesteedt aan collega's, doen wij alles zelf. Het leggen van het eerste contact, het ontwikkelen van presentatiemateriaal per woning, de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop. Hierdoor heeft de klant slechts met één contactpersoon te maken, en dat wordt zeker gewaardeerd."

Vraag aan Gerard Penning: "Gerard, in de huidige markt worden woningen zeer snel verkocht. Wat is het geheim om de woning te verkopen tegen de hoogste prijs? Antwoord: "De basis is een reële (scherpe) prijs in combinatie met een Open Huis. Hierdoor hebben wij meestal meerdere kopers waardoor wij regelmatig weer boven de vraagprijs verkopen en de beste koper kunnen selecteren.

Daarnaast maken wij voor iedere woning een op maat gemaakte marketing campagne. DIVA Makelaars is sterk op het gebied van sociale media en vooral onze campagnes op Facebook en Twitter doen het erg goed. Hierdoor verkopen wij snel en vaak boven de vraagprijs.

Armin Streekstra vult aan: "Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. De verkoop van uw woning is ons inkomen en alleen de meest gemotiveerde en succesvolle en ervaren makelaars kunnen zich aansluiten bij DIVA Hofstad Makelaars. Dit maakt het voor de klant eenvoudig om een keuze voor ons te maken." 

Armin Streekstra sluit dit interview af met de volgende woorden: "Bewoners van de Archipelbuurt mogen trots zijn op hun wijk". We merken dat de interesse voor hier gelegen woningen relatief hoog is gebleven. Men vindt de Archipelbuurt aantrekkelijk om te wonen. Wij van DIVA Makelaars wisten dat natuurlijk al lang! Overweegt u uw woning te verkopen dan bent u bij ons in vertrouwde handen. 

Armin Streekstra is oprichter en één van de kantooreigenaren van DIVA Makelaars sinds de start in Nederland. Door de aantrekkende woningmarkt is hij voor diverse wijken in Den Haag op zoek naar ervaren makelaars. Kijk voor meer informatie op: www.divamakelaars.nl  


WWW.THUISINARCHIPELBUURT.NL


Volg uw eigen wijk óók via Facebook & Twitter
Voor o.a. buurtnieuws en Politie berichten