Vacatures & Stages

 

DIVA Makelaars onderscheidt zich met haar makelaarsconcept op eigen wijze op de huizenmarkt in Nederland. We kennen een grote betrokkenheid bij de klant, maar zeker ook bij het werk van de kantooreigenaar en makelaar. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat zaken snel zijn geregeld, er altijd een vraagbaak beschikbaar is om te helpen met meer complexe zaken en bieden brede ondersteuning aan de makelaar. Ons werk is afwisselend, uitdagend en vervult wensen, zowel van onze klanten als van onszelf, de makelaar. Wilt u loon naar werken? Wij werken volgens het principe "inzet = omzet"! Ons doel is een landelijke netwerk met lokaal gespecialiseerde makelaars.

Voor de verdere uitbouw van ons kantoor in Den Haag en ons landelijk netwerk zijn wij op zoek naar startende én ervaren makelaars. Klik hier voor meer informatie:

Makelaars

Huur en verhuur makelaars

Wijk makelaars Den Haag

Stage plaatsen  Den Haag

Brochure samenwerken met DIVA Makelaars 

Na het lezen van de mogelijkheden interesse om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars? Stuur dan een mail voorzien van CV naar Armin Streekstra of bel voor meer informatie met 088 448 31 60 (lokaal tarief).