RE/MAX Verkoopgarantie

RE/MAX geeft u de zekerheid dat uw woning voor de beste prijs verkocht wordt. Dat is onze Verkoop Garantie! De RE/MAX Makelaar neemt hiermee de zorgen over de verkoop van uw woning weg en zal er alles aan doen de verkoop voor u zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Met de juiste kennis, service en passie zal de RE/MAX Makelaar zijn marketingmiddelen doelgericht inzetten om dit te bereiken.

Wat is de RE/MAX Verkoopgarantie?
De RE/MAX verkoopgarantie garandeert u, als verkoper, dat uw woning binnen 180 dagen verkocht wordt. Indien er na deze termijn onverhoopt geen verkoopovereenkomst wordt getekend, ontvangt u € 1.500,- korting op de courtage zodra de woning alsnog verkocht wordt.

Waarom is de RE/MAX Makelaar overtuigd van zijn kunnen?
Elke RE/MAX Makelaar is zelfstandig ondernemer en daarom uiterst gemotiveerd en betrokken bij zijn klanten. Omdat de makelaar aangesloten is bij RE/MAX heeft hij de beschikking over een uniek "Marketing Actie Plan" dat de makelaar tijde een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag aan u uitlegt.

Voorwaarden RE/MAX Verkoopgarantie
Om deel te kunnen nemen aan de RE/MAX Verkoopgarantie zijn er voorwaarden van toepassing, de RE/MAX Makelaar zal deze toelichten tijdens het kennismakingsgesprek. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met RE/MAX Makelaars 070 - 448 31 50 of maak gebruik van ons contactformulier.

WWW.VERKOOP-GARANTIE.NL