VBO Makelaar

DIVA Makelaars is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar/taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn.

Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar/taxateur u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

Op de website van DIVA Makelaars vindt u het woningaanbod van DIVA en collega VBO makelaars uit het land waarmee wij nauw samenwerken. De naam en de directe contactgegevens van deze makelaars staan duidelijk bij de woning vermeld. 

Als gevolg van onze samenwerking met lokale VBO makelaars heeft u altijd te maken met een ervaren makelaar met lokale kennis van zaken en een landelijke uitstraling. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met DIVA Makelaars 088 448 31 00 (lokaal tarief) of d.m.v. ons contactformulier.  

Bent u VBO Makelaar en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om samen te werken met DIVA makelaars kijk dan op onze pagina voor VBO Partners.

 

Samen sterker. Daar gaan wij voor.