Woning verhuren

Verhuur
Uw wilt uw woning verhuren? DIVA Makelaars helpt u aan de juiste huurder en begeleid u tijdens het proces van begin tot eind. Wij ontzorgen u in het gehele proces, van het bepalen van de huurprijs, het opstellen van het contract, ondersteuning met betrekking tot de huidige regelgeving tot aan de laatste stap: de sleuteloverdracht.

(Tijdelijke) verhuur van uw woning
U heeft geïnvesteerd in een woning en wilt deze verhuren. Of misschien bent u voor een langere periode in het buitenland en wilt u nog wat verdienen aan uw huidige woning. Als makelaar geef ik u een eerlijk en onafhankelijk advies over de huurprijs. Daarnaast werken wij als VBO Makelaar samen met Huurcheck-Nederland. Zij verrichten achter de schermen een screening van de kandidaat huurder. Dit geeft u als verhuurder extra zekerheid dat de kandidaat die wij u aanbieden ook daadwerkelijk de huur kan betalen. Zo proberen wij woonfraude te voorkomen. 

Dit is wat u van DIVA Makelaars kunt verwachten: 
- Eerlijk advies over de huurprijs
- Screening i.s.m. Huurcheck Nederland om woonfraude te voorkomen
- Persoonlijke begeleiding tijdens de gehele periode

Verhuur van uw woning via de leegstandswet
Als uw woning lang tijd te koop staat en u de maandelijkse lasten wilt reduceren d.m.v. tijdelijke verhuur is de regelgeving rond de leegstandswet erg positief. U kunt uw woning namelijk tot maximaal 5 jaar verhuren en bij verkoop moet de huurder de woning binnen drie maanden verlaten.

Bel gerust voor een vrijblijvend advies 088 448 31 50 (lokaal tarief) of reageer via ons contactformulier.