DIVA Zoekt makelaars

Voor de verdere uitbouw van ons landelijk netwerk zijn wij op zoek naar makelaars en/of kantooreigenaren met passie voor mensen en huizen. Makelaars met ambitie en lef die op ondernemende en oprechte wijze klanten de ultieme verkoop- en/of aankoopbeleving willen geven. 

Kortom, wij zoeken makelaars of kantooreigenaren met:

  • Ruime kennis en ervaring als zelfstandig of assistent makelaar, of met een vakdiploma én uitzonderlijke gedrevenheid om het vak snel eigen te maken;
  • Ondernemerschap, enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en met een scherp oog voor de wensen van de klant;
  • Teamspirit; als zelfstandig ondernemer bent u gedreven om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden.
  

Wat bieden wij

Een organisatie waar veel zaken voor u al zijn uitgedacht en voorbereid. Een optimale start als zelfstandig makelaar is bij ons goed en snel te realiseren. Bestaande kantoren kunnen eenvoudig aanhaken met behoud van eigen indentiteit. DIVA Makelaars zorgt dat u zich volledig bezig kunt houden met makelen en bied u daarom het volgende: 

  • Lagere kosten in vergelijking met de meeste formules;
  • De keuze om vanuit huis te werken óf met andere makelaars en/of adviseurs vanuit één kantoor te werken;
  • Het in combinatie met de VBO backoffice verrichten van een groot aantal ondersteunende werkzaamheden;
  • Het genereren van leads;
  • Verzorgen van uw naamsbekendheid, reclame, ondersteuning, management, administratie en trainingen;
  • U deelt de kantoorkosten, zodat u altijd kunt vertrouwen op een professioneel kantoor, goede digitale ondersteuning, iemand die de telefoon aanneemt en mogelijkheden om uw werkzaamheden over te nemen tijdens uw vakantie etc.

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijke promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.


Lijkt het u interessant ook deel uit te maken van DIVA Makelaars?

Maak ook een flitsende start en stuur snel een mail inclusief verwijzing naar uw LinkedIn-profiel of voorzien van CV naar Patricia van Eijk via het e-mailadres patriciavaneijk@diva.nl of bel voor meer informatie met 088 448 31 59.


  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.