DIVA Zoekt makelaars

DIVA Makelaars zoekt ervaren makelaars
Voor de verdere uitbouw van ons landelijk netwerk zoeken wij makelaars met passie voor mensen en huizen, makelaars die met ambitie, lef en op ondernemende en oprechte wijze klanten de ultieme verkoop- en/of aankoopbeleving willen geven.

Kortom, wij zoeken makelaars met:

🔸Ondernemerschap, enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen;

🔸Een vakdiploma en/of ruime kennis en ervaring als makelaar of assistent makelaar ;

🔸Een goed inlevingsgevoel en hierdoor fijn en prettig communiceert met klant en collega;

🔸Een scherp oog voor de wensen van de klant;

🔸Teamspirit; als zelfstandig ondernemer bent u enthousiast en gedreven om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden, inspireert u andere collega-ondernemers binnen ons kantoor.

Wie zijn wij
DIVA Makelaars is een franchiseorganisatie die zich op eigen wijze onderscheidt van andere franchisegevers. We kennen een grote betrokkenheid bij uw werk, willen u als zelfstandig ondernemer/makelaar faciliteren en het u zo makkelijk mogelijk maken. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat uw zaken snel zijn geregeld, er altijd een vraagbaak beschikbaar is om u te helpen met meer complexe zaken en u te ondersteunen in uw werk.

Wat bieden wij onze makelaars
We bieden een goede werkomgeving waar veel zaken voor u al zijn uitgedacht en voorbereid. Dit is de basis van het werken als makelaar bij DIVA Makelaars. Een optimale start als zelfstandig makelaar is bij ons goed en snel te realiseren. DIVA Makelaars zorgt dat u zich volledig bezig kan houden met makelen en bied u daarom het volgende:

🔸Lagere kosten en een relatief beperkte afdracht in vergelijking met andere formules;

🔸Hogere eisen aan de kwaliteit van de aangesloten makelaars en samenwerkingspartners; 

🔸De keuze om vanuit huis te werken óf met andere makelaars en/of adviseurs vanuit één kantoor te werken;

🔸Het in combinatie met de VBO backoffice verrichten van een groot aantal ondersteunende werkzaamheden;

🔸Het genereren van leads;

🔸Verzorgen van uw naamsbekendheid, reclame, ondersteuning, management, administratie en trainingen;

🔸U deelt de kantoorkosten, zodat u altijd kunt vertrouwen op een professioneel kantoor, goede digitale ondersteuning, iemand die de telefoon aanneemt en mogelijkheden om uw werkzaamheden over te nemen tijdens uw vakantie etc.

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

Lijkt het u interessant om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars?
Reageer dan snel en stuur een mail voorzien van CV of LinkedIn profiel naar Armin Streekstra (arminstreekstra@diva.nl) of bel voor meer informatie met 088 448 31 60.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.