Kantoor eigenaar?

DIVA Makelaars zoekt kantooreigenaren
Voor de verdere uitbouw van ons landelijk netwerk zoeken wij kantooreigenaren, ondernemers met passie voor mensen en huizen, die op uitstekende wijze op korte of al voor langere tijd hun eigen kantoor runnen. 

Als kantooreigenaar komt er veel op u af. U draait zelf uw kantoor, u heeft misschien een of meerdere medewerkers in dienst en ondanks alle inzet en goede omzet, zijn het de kosten die ervoor zorgen dat u moeilijk of slechts geringe winst kunt behalen.


Wilt u een hogere winst en meer leads?
DIVA Makelaars kan u hierbij helpen. Wij kunnen u kostenverlaging bieden voor:

🔸Lidmaatschap branchevereniging (VBO) met alle faciliteiten

🔸Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

🔸Website 

🔸Automatisering 


Samenwerken onder de vlag van DIVA Makelaars?
Dan heeft uw kantoor direct een herkenbare uitstraling en helpen wij u verder met:

🔸Het verzorgen van uw naamsbekendheid, reclame en marketingondersteuning;

🔸Managementondersteuning;

🔸Het genereren van meer leads d.m.v. marketing en training;

🔸Een omgeving waarin u regelmatig kunt sparen met collega-kantoren en zelfstandig makelaars. 


Wie zijn wij
DIVA Makelaars is een franchiseorganisatie die zich op eigen wijze onderscheidt van andere franchisegevers. We kennen een grote betrokkenheid bij uw werk, willen u als kantooreigenaar faciliteren en het u zo makkelijk mogelijk maken. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat zaken snel zijn geregeld, er altijd een vraagbaak beschikbaar is om te helpen met meer complexe zaken en ondersteuning te bieden op allerlei vlakken van het werk van de kantooreigenaar. Ons doel is een landelijke netwerk met lokaal gespecialiseerde makelaars.

Wat bieden wij onze makelaars en kantooreigenaren
Een goede werkomgeving waar veel zaken voor u al zijn uitgedacht en voorbereid. Een optimale start als zelfstandig makelaar is bij ons goed en snel te realiseren. DIVA Makelaars zorgt dat u zich volledig bezig kan houden met makelen en biedt u daarom het volgende:

🔸Lagere kosten en een relatief beperkte afdracht in vergelijking met andere formules;

🔸De keuze om vanuit huis te werken óf met andere makelaars en/of adviseurs vanuit één kantoor te werken;

🔸Het in combinatie met de VBO backoffice verrichten van een groot aantal ondersteunende werkzaamheden;

🔸Het generern van leads;

🔸Verzorgen van uw naamsbekendheid, reclame, ondersteuning, management, administratie en trainingen;

🔸U deelt de kantoorkosten, zodat u altijd kunt vertrouwen op een professioneel kantoor, goede digitale ondersteuning, iemand die de telefoon aanneemt en mogelijkheden om uw werkzaamheden over te nemen tijdens uw vakantie etc.

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

Lijkt het u interessant om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars?
Reageer dan snel en stuur een mail voorzien van CV of LinkedIn profiel naar Armin Streekstra (arminstreekstra@diva.nl) of bel voor meer informatie met 088 448 31 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.