Gratis verkoop styling advies


DIVA MAKELAARS BESTAAT 3 JAAR! 
Met de nieuwe naam en dertig jaar ervaring op het gebied van financiële dienstverlening zijn deze drie jaar onder de vlag van DIVA Makelaars & DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen een groot succes geworden. Maar liefst 98% van de woningen werd binnen 1 week na het Open Huis voor de vraagprijs en vaak zelfs ver boven de vraagprijs verkocht! In de vakbladen en op de website van Wie is de beste Makelaar hebben onze klanten hun waardering voor ons uitgesproken. Met 128 beoordelingen is ons gemiddelde rapport cijfer een 9,9! Graag willen wij al onze kopers en verkopers hartelijk bedanken voor het vertrouwen.

DIVA Makelaars promoot op aantrekkelijke en uitgebreide wijze uw woning via Sociale media. Met Facebook en Twitter weten wij ruim 200.000 mensen te bereiken. Geen enkel kantoor in Nederland heeft meer volgers!

DIVA Makelaars heeft een actieve marketingstrategie. Adverteert in buurtkranten en magazines, verspreidt flyers van uw woning en start altijd met een Open Huis.


VERKOOP STYLING ADVIES DOOR STYLISTEN!
Onze stylisten maken het verschil! Met veel zorg en aandacht maken onze stylisten voor iedere woning een uitgebreide presentatie inclusief plattegrond, 360 graden foto’s, video en een mooie brochure. Door deze optimale presentatie weten wij uw woning in een korte tijd voor een hoge prijs te verkopen.


SPECTACULAIRE AANBIEDING
Wij vieren ons 3 jarig bestaan en daarom geven wij een mooi cadeau! Vraag nu een gratis waardebepaling aan via onderstaand formulier of bel 088 448 31 00 (lokaal tarief). 

Bij verkoopopname in de maand november of december ontvangt u een gratis stylingadvies en upgrade van het DIVA marketingpakket.


REAGEER NU!
Het is niet noodzakelijk om een account te hebben. Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op:
.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.