Gratis hypotheek oriëntatie gesprek

 

U bent op zoek naar uw droomhuis of heeft deze inmiddels gevonden, dan wilt u ook weten welke hypotheek nu het beste bij u past.

Of misschien heeft u al een lopende hypotheek en is er iets verandert in uw financiële- of gezinssituatie. Ook dan is het goed om te weten wat de gevolgen zijn voor uw hypotheek. 

DIVA Makelaars nodigt u uit voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek waarin wij u graag voorzien van het beste hypotheekadvies.

 

 

HELDER EN EERLIJK ADVIES
Bij DIVA Makelaars krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. Dat wil zeggen advies van een adviseur die samenwerkt met de belangrijkste geldverstrekkers op de hypotheekmarkt. Hierdoor kan de adviseur het pakket kiezen dat het beste past bij uw situatie, wensen en behoeften. U krijgt altijd een helder en eerlijk advies, zodat u weet waarvoor u kiest nu en in de toekomst.

DE BESTE HYPOTHEEK
Uiteraard zoekt de hypotheekadviseur naar een hypotheek met de laagste rente, maar zal ook kijken of de hypotheek past bij uw totale, huidige én toekomstige, financiële situatie. De hypotheekadviseur zal daarom uw situatie eerst volledig in kaart brengen, om u vervolgens hypotheekadvies op maat te geven.

SNEL EN DESKUNDIG
Doordat DIVA Makelaars uitsluitend samenwerkt met vaste en zeer deskundige adviseurs, krijgt u niet alleen advies op maat, maar sluiten zij volledig aan op de huidige woningmarkt. Door de krapte op de woningmarkt zijn er vele kapers op de kust en doordat onze adviseurs deskundig en snel te werk gaan maakt u bij het aankopen van een woning absoluut meer kans om uw droomhuis te bemachtigen.

Staat u op het punt een nieuw huis te kopen, bent u nog in de oriënterende fase en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, óf u wilt een check of uw lopende hypotheek nog steeds de juiste is? Vul dan het contactformulier in en plannen wij snel een afspraak met u in.

DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
Soestdijksekade 337 (Hoofdkantoor)
2574 AL Den Haag
Nederland
 
088-4483100 (lokaal tarief)
 
Bankrekeningnummer Op aanvraag
BTW NL815943726B01
Kamer van Koophandel 27289091
Meer over

DIVA Makelaars, Hypotheken & Verzekeringen
DIVA staat voor 'Ster". Wij proberen uit te blinken in maximale service en kwaliteit zonder zelf naast ons schoenen te gaan lopen. Door onze samenwerking met lokale VBO makelaars en VKG adviseurs zijn wij landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd!

Correspondentie adres: Postbus 73849, 2507 AH Den Haag

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp 06-20214098 Biedingen ontvangen wij graag via: eerliijk bieden. Via dit keurmerk kunt u ook de beschikbare stukken van de woning downloaden.

Wilt u ons grotere bestanden toezenden maak dan gebruik van: divamakelaars.wetransfer

Heeft u een andere vraag? 
Reageer d.m.v. onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op. Door gebruik te maken van ons contactformulier gaat u automatisch akkoord met onze privacyvoorwaarden:

.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.