Gratis hypotheek oriëntatie gesprek

 

U bent op zoek naar uw droomhuis of heeft deze inmiddels gevonden, dan wilt u ook weten welke hypotheek nu het beste bij u past.

Of misschien heeft u al een lopende hypotheek en is er iets verandert in uw financiële- of gezinssituatie. Ook dan is het goed om te weten wat de gevolgen zijn voor uw hypotheek. 

DIVA Makelaars nodigt u uit voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek waarin wij u graag voorzien van het beste hypotheekadvies.

 

 

HELDER EN EERLIJK ADVIES
Bij DIVA Makelaars krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. Dat wil zeggen advies van een adviseur die samenwerkt met de belangrijkste geldverstrekkers op de hypotheekmarkt. Hierdoor kan de adviseur het pakket kiezen dat het beste past bij uw situatie, wensen en behoeften. U krijgt altijd een helder en eerlijk advies, zodat u weet waarvoor u kiest nu en in de toekomst.

DE BESTE HYPOTHEEK
Uiteraard zoekt de hypotheekadviseur naar een hypotheek met de laagste rente, maar zal ook kijken of de hypotheek past bij uw totale, huidige én toekomstige, financiële situatie. De hypotheekadviseur zal daarom uw situatie eerst volledig in kaart brengen, om u vervolgens hypotheekadvies op maat te geven.

SNEL EN DESKUNDIG
Doordat DIVA Makelaars uitsluitend samenwerkt met vaste en zeer deskundige adviseurs, krijgt u niet alleen advies op maat, maar sluiten zij volledig aan op de huidige woningmarkt. Door de krapte op de woningmarkt zijn er vele kapers op de kust en doordat onze adviseurs deskundig en snel te werk gaan maakt u bij het aankopen van een woning absoluut meer kans om uw droomhuis te bemachtigen.

Staat u op het punt een nieuw huis te kopen, bent u nog in de oriënterende fase en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, óf u wilt een check of uw lopende hypotheek nog steeds de juiste is? Vul dan het contactformulier in en plannen wij snel een afspraak met u in.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.