DIVA Makelaars biedt jonge en ambitieuze makelaar dé kans van zijn leven!

DIVA Makelaars biedt  jonge en ambitieuze makelaar dé kans van zijn leven! 

DIVA Makelaars, landelijke franchisegever in de makelaardij, met het hoofdkantoor in Den Haag is op zoek naar een bijzonder goede makelaar en bovenal ondernemer (in de dop).

Een bedrijf met een sterk concept, enthousiast geleidt door de directeur/eigenaar, kent een bijzondere omstandigheid waarom het op zoek is naar een goede makelaar én opvolger: Iemand met passie voor makelaardij en vooral ondernemen. 

De eigenaar weet wie hij als opvolger wil, namelijk iemand die net zo gedreven is en vol overgave er elke dag weer voor gaat. Verder zijn de onderstaande zaken in ieder geval van belang:

  • Ruime kennis en ervaring als zelfstandig makelaar en in het bezit van een vakdiploma;
  • Commercieel ondernemerschap, enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en met een scherp oog voor de wensen van de klant;
  • Een goede netwerker;
  • Teamspirit; als zelfstandig ondernemer bent u gedreven om binnen een bestaand netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van styling, hypotheken en verzekeringen de klant het complete pakket aan te bieden.


Wat betekent dit nu precies?
De unieke situatie vraagt om een speciaal profiel. Enerzijds willen we graag een slimme en hardwerkende makelaar, anderzijds een man of vrouw die weet wat het is om zelfstandig ondernemer te zijn en die de ambitie heeft om straks dit mooie bedrijf zelf te runnen.

Voor makelaars biedt DIVA Makelaars een goede werkomgeving waar veel zaken voor u al zijn uitgedacht en voorbereid en geldt dit als basis van het werken als makelaar bij DIVA Makelaars. DIVA Makelaars zorgt dat u zich volledig bezig kan houden met makelen en bied u als makelaar daarom het volgende: 

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

DIVA Makelaars bevindt zich in een uitzonderlijke situatie en wij kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van deze vacature vragen heeft of wellicht wilt u direct aangeven interesse te hebben.

U kunt mij, Patricia van Eijk, mailen met uw vragen of stuur uw reactie en een link van uw Linkedin-profiel naar het e-mailadres patriciavaneijk@diva.nl Bellen voor meer informatie kan via 088 448 31 59.