DIVA for kids berenjacht

 

DIVA voor kids op berenjacht! 
Heel Nederland is in de ban van de berenjacht en wij snappen best dat kinderen zo nu een dan een luchtje willen scheppen. DIVA makelaars is daarom erg enthousiast over de berenjacht omdat de kinderen nu goed de wijk (en de gevaren) leren kennen. Voor de veiligheid van de kinderen en jezelf, loop niet in groepen, houdt 1,5 meter afstand en doe voorzichtig bij het oversteken en het water.

Beren verrassing!
Aan het einde van de route ligt er voor de echte berenjager een verrassing klaar bij DIVA Makelaars in Den Haag en in Bleiswijk. De kinderen kunnen daarnaast een kleurplaat meenemen en er liggen berenafstreepkaarten voor de speurberen. Lever je tekening in voor 1 mei in bij één van onderstaande kantoren.

Berenpunt Den Haag: Soestdijksekade 337, op de hoek van de Escamplaan.

Berenpunt Bleiswijk: Jan van de Heydenstraat 68 - 70

Wanneer je niet woonachtig bent in de buurt van één van onze berenkantoren, dan mag je de kleurplaat ook toesturen naar: DIVA Beren Postbus 73849, 2507AH Den Haag of mailen naar info@divamakelaars.nl 

Download hier jouw:

Berenjacht kleurplaten (van 0 tot 88 jaar)

Berenjacht afstreepkaart

Speurtocht in de wijk Leyenburg in Den Haag
Onderweg mag je best beren tellen! 


Berenjacht foto wedstrijd met mooie prijzen!
DIVA Makelaars heeft een aantal Te Koop & Verkocht "beren" verstopt in Den Haag. Weet je deze "beren" te vinden dan maak je kans op een dinercheque van € 100,- en vele andere leuke prijzen.  

Ga op zoek naar onderstaande "beren". Voor de veiligheid van de kinderen en jezelf, loop niet in groepen, houdt 1,5 meter afstand en doe voorzichtig bij het oversteken en het water. 

1) Maak een beren selfie en plaats deze op je eigen Facebook en/of Instagram pagina

2) Gebruik bij het plaatsen van de foto de hastag #DIVABeren #Berenjacht en vergeet @Divamakelaars niet te taggen

3) Deel het bericht onder je berenvrienden en vraag om een beren LIKE. 

Wij weten niet meer waar de beren wonen, ze zijn o.a. verdwaald in de wijk Leyenburg en de adressen zijn te vinden op de website van www.divamakelaars.nl of gebruik onderstaande berentips.

 

Deze beer gaat binnenkort verhuizen en woont vlak naast het Haga Ziekenhuis waar heel veel mensen momenteel heel hard aan het werk zijn om mensen beter te maken. Ga hem samen met je ouders zoeken maar hou je aan de regels zoals genoemd op www.divaforkids.nl in acht! 

  

Deze Te Koop beer woont in de Jaarsveldstraat 

 

Deze Te Koop beer woont nu nog op de Veenendaalkade


 
Deze makelaarsbeer kijkt uit naar jouw komst! 

Deze botenbeer ligt verscholen bij de ventweg op de Soestdijksekade. 

Deze verzekeringsbeer zit ook op het water bij de brug van de Soestdijksekade en de Escamplaan. Doe dus extra voorzichtig! 


Alle beren verzamelen!
Hoe meer beren hoe leuker het is. Heb je er één geplaatst geef hem dan op bij jouw beren locatie kaart. De beren rond ons hoofdkantoor in Den Haag kan je vinden in de wijk Leyenburg maar er staan ook beren in o.a. Bleiswijk en Lansingerland Meedoen is dus heel eenvoudig, plaats een beer voor het raam en meldt je aan op de speciale beren locatie pagina.