slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

Zoek een makelaar in uw omgeving

Patricia van Eijk

Patricia van Eijk

Makelaar o.z. gespecialiseerd in aankoop

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Mijn naam is Patricia van Eijk, uw toegewijde aankoopmakelaar, gespecialiseerd in het begeleiden van starters op de woningmarkt, waaronder ook expats, immigranten, en buitenlandse studenten, bij het vinden van hun ideale thuis in Den Haag en omgeving. Met een rijke achtergrond in dienstverlening en een diepe passie voor het verbinden van mensen met hun droomwoning, zet ik mij volledig in om uw woningaankoopproces zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Mijn loopbaan begon in de toerismebranche, gevolgd door een significante ervaring in de kinderopvang waarbij een klantgerichte en commerciële gedrevenheid bij het adviseren en informeren van klanten voorop stond. Deze waardevole vaardigheden heb ik in 2018 meegenomen in mijn rol als aankoopmakelaar. Mijn passie voor dienstverlening en een goed inlevingsgevoel voor de persoonlijke omstandigheden van mijn klanten stelt mij in staat om niet alleen aan uw verwachtigingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Ik begrijp dat aankopen van een woning niet alleen een financiële, maar ook een emotionele investering is. 

Of u nu bekend bent met de Nederlandse woningmarkt of nog wegwijs moet worden gemaakt, ik ben hier om indien nodig de vertaalslag te maken van uw cultuur en taal naar de lokale markt. Met respect, geduld, en een creatieve benadering naar oplossingen, streef ik ernaar om niet alleen uw makelaar te zijn, maar ook een vertrouwenspersoon en gids gedurende dit belangrijke proces.

Bij mij staat vertrouwen voorop. Samen zullen we het pad naar uw nieuwe thuis bewandelen, waarbij ik mij inzet om de best mogelijke resultaten voor u te behalen. Ik kijk ernaar uit om u te mogen begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis in Den Haag en omgeving. Laten we samen deze spannende reis beginnen!

Met hartelijke groet,

Patricia van Eijk DIVA Makelaar - Gespecialiseerd in aankoop

Bel mij op 070 - 448 31 59 of stuur mij een e-mail via patriciavaneijk@diva.nl 

 

  

www.divamakelaars.nl/aankoop