DIVA Aankoop begeleiding

DIVA MAKELAARS AANKOOP BEGELEIDING

Het kopen van een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Voorkom bouwkundige en juridische problemen en maak gebruik van onze professionele begeleiding. Onze aankoop makelaars gaan zelfs geld voor u besparen!

Aan u de keus! U kunt de aankoopbegeleiding afnemen zoals u die wenst. Wilt u een aankoop makelaar die alleen meekijkt met uw tweede bezichtiging? Of vindt u het ook fijn dat er op een deskundige wijze voor u onderhandeld wordt? U kunt er ook voor kiezen om alleen samen de "belangrijke papieren" te bespreken en hierin begeleid te worden.


DIVA ZOEK SERVICES!
Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het vinden van uw droomwoning. Wij merken nog steeds dat mensen achter het net vissen bij het vinden van een leuke woning. Wij kunnen helpen met het vinden van een geschikte woning nog voor dat deze op Funda staat! Wilt u meer weten bel 088-4483150 (lokaal tarief) voor een vrijblijvende afspraak.

MEEKIJKEN
U bent enthousiast teruggekomen van uw eerste bezichtiging, u heeft namelijk de woning van uw dromen gevonden! Een spannende fase, want naast het enthousiasme heeft u veel vragen. Kent u dat gevoel? Aan wie gaat u die vragen stellen? Wij kijken graag met u mee tijdens de tweede bezichtiging. Na afloop brengen wij samen de plussen en minnen van de woning in kaart en geven u een mondeling advies over zaken zoals de waarde van de woning, de bouwkundige staat en de juridische aspecten omtrent deze woning. 

ONDERHANDELEN
Uitgangspunt bij het onderhandelen is de beste prijs. Maar ook zaken als de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden spelen een rol. Wij adviseren u. Voeren namen u de onderhandelingen met de verkopers of hun makelaar. Uiteraard neemt u de uiteindelijke beslissing voor welke prijs en voorwaarden u de woning wilt kopen en zullen de onderhandelingen in nauw overleg met u gevoerd worden. Onderhandelen is een vak en onze aankoopadviseurs zijn hierin gespecialiseerd, daarnaast is het een feit dat verkoop makelaars liever onderhandelen met aan koopmakelaar dan rechtstreeks met de consument.

AFHANDELEN
De onderhandelingen zijn succesvol afgerond. Wij bevestigen de aankoop en de gemaakte afspraken voor u aan de verkopende makelaar. De opgemaakte koopovereenkomst met de daarbij behorende bijlagen worden door ons gecontroleerd en met u besproken. Op de dag van de overdracht inspecteren wij samen de woning en zijn wij aanwezig bij de afhandeling van de formaliteiten bij de notaris. Waar nodig assisteren wij u met het overschrijven van de nutsvoorzieningen. Bovendien helpen wij u graag met uw verzekeringen en doen u als aankooprelatie een scherp aanbod hiervoor, zodat u indien gewenst nog vele jaren kunt profiteren van onze samenwerking. U bent dus verzekerd van een correcte afhandeling van de aankoop van uw nieuwe woning.

Bent u zich nog aan het oriënteren op een leuke woning dan kunt u zich gratis inschrijven op onze website: www.divamakelaars.nl/inschrijven wij voorzien u dan gratis, als eerste per e-mail van woningen die nog niet op andere internetsites te vinden zijn.

Voor meer informatie over onze aankoopgarantie kunt u bellen met 088 - 4483150 (lokaal tarief) of maak gebruik van ons contactformulier